Csillagközi pályára állt a Salonic

Tartalomjegyzék

A Salonic történetének egyik legizgalmasabb évét hagyjuk lassan a hátunk mögött. A rohamtempóban fogyó bejgli és – szigorúan alkoholmentes – karácsonyi puncs mellett roskadozik a tervezőasztal a 2024-re összeírt fejlesztési ötletek alatt. A következő napok legfőbb feladata kiválogatni a szépségipar számára leghasznosabb és legértékesebb funkciókat, hogy jövőre még többet segíthessen a Salonic egyszerűsíteni a mindennapokat. Két mézeskalács között nézzük meg, mi minden történt idén és a puncs hatására talán az egyik legféltettebb kulisszatitkot is elárulom, amivel a jövő évre készülünk.

2 milliós támogatás a szépségipari képzésekhez

Akik csak egy kicsit is ismernek, jól tudják, hogy szívügyem a hazai oktatásügy. Óriási lehetőségként élem meg, hogy a Salonicnak hála 2023-ban 2 millió forint értékű támogatással segíthetjük a BKSzC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikumot. A Salonic közreműködésével az iskola közel 1000, digitális eszközökön szocializálódott tanulója az új kor elvárásainak megfelelő képzésben részesül és a szakmai gyakorlat részeként a digitális vállalkozói tudással is gazdagodik.

Az összegből első körben 10 vadonatúj számítógépet adtunk át az intézménynek. A képzéshez pedig folyamatosan szakmai támogatást nyújtunk és mentorprogrammal segítjük a vállalkozóvá válásukat.

Digitális beleegyező nyilatkozat csökkenti az adminisztrációt

Elképesztő mennyiségű köszönő üzenetet kaptunk a Digitális beleegyező nyilatkozat élesítését követően. A beleegyezést segítő dokumentumok és GDPR adatkezelési hozzájárulások kiküldését, kitöltését és nyilvántartását automatizáló fejlesztés kezelésenként akár 10-20 perc időt spórol a szakembereknek. A nap végén ezt összeadva már egyetlen nap alatt jelentős az időmegtakarítás és a lehetőség egy extra vendég fogadására.

Éljen 2023-ban és 2024-ben a kevesebb adminisztráció, a több szabadidő és a még több bevétel!

Salonic Mobil App – az új, kedvenc alkalmazásod

A digitális beleegyező nyilatkozat után újabb öröm hullámként söpört végig a Salonic irodán a leglátványosabb szépségipari mobilalkalmazás bejelentésére érkezett reakció áradat. A mesterséges intelligencia támogatással élesített Salonic Mobil App mára több ezer szépségipari szakember zsebéből segíti a napi időpontok kezelését és menedzselését. Jövőre pedig rengeteg izgalmas fejlesztéssel bővül, hogy minél előbb elérhesse az asztali verzió funkcionalitását.

Online bérletvásárlás pillanatok alatt

Sok-sok felhasználónk kérésére került az online bérletvásárlási lehetőség a Salonic funkciók közé, így a vendégek könnyen és egyszerűen, anélkül tudnak online tudnak bérletet vásárolni, hogy bemennének az üzletbe. A legjobb, hogy ezzel együtt növekszik a cashflow is. Az online bérlet azoknak a vállalkozásoknak a leghasznosabb, ahol a vendégek rendszeresen ugyanazt a szolgáltatást veszik igénybe, stabil vendégkör kialakítása vagy éppen új vendégek elérése a cél.

Megújult és hetente frissül a Salonic blog

Az oktatási és ügyfélszolgálati tapasztalataink alapján úgy láttuk, hogy a vállalkozás menedzselése és fejlesztése sokak számára jelent kihívást. Ezért a megújult Salonic blog tervezésekor fontos cél volt, hogy ebben is tudjuk segíteni és támogatni a felhasználóinkat.

Rengeteg hasznos információt készítünk és készítettünk a funkciókról, hatékony időgazdálkodásról, hatékonyságnövelésről, bevétel-sokszorozásról, marketingről, pénzügyekről. Szakmai szakértőink – Dr. Angyalné Varga Kriszti, AngyalKriszti szakközgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, marketing és üzletfejlesztési tanácsadó, NAV ellenőrzési referens és adatvédelmi tisztviselő, valamint Tamási Ági, a Szépségipari Női Vezetők Klubja (SZNVK) közösség alapítójának és Csontos Anna, a Beauty Partner marketing igazgatójának – segítségével pedig szakértői cikkeken keresztül adunk még több segítséget a vállalkozás fejlesztéséhez.

A Salonic-kal elért sikerek sem csak házon belül léteznek, 2023-ban is számos izgalmas esettanulmányt készítettünk, többek között a Mattesz Baby Spa-val, a Beauty Partnerrel, a Mindset Pszichológiával és a Barber Shop Budapesttel, akik a sikereiket egyaránt a Salonic-ra alapozták.

Pssszt, van egy titkom. Eláruljam?

Bár a Salonic csapat a lelkemre kötötte, hogy még semmit ne áruljak el a 2024-es terveinkről, egyszerűen nem bírom magamban tartani, hogy ismét egy olyan funkció kerül fókuszba, amivel még tovább növelhetjük a vendégek számát és ezzel ügyfeleink bevételeit is. A részletek persze szupertitkosak és már ezért a kis morzsáért is puncs megvonás fenyeget, de állok elébe. 🙂

Kívánom, hogy legyen a 2024-es év az eddigi közös együttműködésünk leggyümölcsözőbb éve. Hálásan köszönjük, hogy 2023-ban is Salonicot választottad, és a teljes csapat nevében békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok.

Bogdán Dávid

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés