A Beauty Partner is Salonic-kal szervezi a tréningjeit

beauty partner

Tartalomjegyzék

Egyre több kozmetikus szalon csatlakozik a Salonic rendszeréhez, így különösen nagy öröm volt számunkra, hogy a professzionális kozmetikumokat forgalmazó Beauty Partner is a Salonic-ot választott a próbakezelések menedzseléséhez és a jövőbeli terveik megvalósításához. Csontos Anna írása.

Ha professzionális kozmetika, akkor Beauty Partner

A Beauty Partner Kft. és a csapata több mint 15 éve jelen van a professzionális kozmetikai piacon. Minden tudásunkkal, kreativitásunkkal, elkötelezettségünkkel segítjük kozmetikus partnereink munkáját. De hogy milyen kozmetikai márkákkal találkozhatsz nálunk? Íme a legkedveltebb kozmetikai márkák a teljesség igénye nélkül.

BIELENDA PROFESSIONAL

2006 óta van jelen a magyar kozmetikai piacon az Essential, a Premium és a Med Technology professzionális termékvonalakkal. Innovatív, trendteremtő hozzáállása az elmúlt néhány évben sok változást hozott, és büszkék vagyunk arra, hogy a disztribútorok között vezetők lettünk, ami a kozmetikus partnereinkkel elért közös sikerünk.

YELLOW ROSE

Természet ihlette, exkluzív, mediterrán luxust képviselő görög márkánk, amit 1965-ben indítottak és a mai napig az alapító család vezeti, immár a harmadik vegyész generációval. Elkötelezetten használják az innovatív növényi és biotechnológiai hatóanyagokat, a lehető legnagyobb mennyiségben, ennek köszönhető, hogy egy kezelés során akár 66 különböző aktív hatóanyagot használhatunk.

CHANTARELLE LABORATORY DERM AESTHETICS

Az orvosdermatológiai irányú, saját fejlesztésű elektrokozmetikai készülékeket – soft-lézert is alkalmazó lengyel márkát izgalmas biotechnológiai komplexek, új savak, bio-kromofór tartalmú szérumok jellemzik. A problémás bőr és az anti-age kezelések egyedülálló eredményeit igazolják kozmetikusaink sikerei.

AA COSMETICS

2004 óta képviseljük a hazai piacon az anti-allergén lakossági márkát, amit kifejezetten allergiás, érzékeny bőrűek számára alkottak meg. A bőrgyógyászok együttműködésével kifejlesztett bőrápoló programok hatékony segítséget nyújtanak a rendkívül száraz, hiperérzékeny, atópiás bőrök ápolásában.

ARKANA

A brand, ami utat mutat a szépségápolás jövőjébe és bevezette a neurokozmetika fogalmát itthon. A kezelések tényleges alternatívát jelentenek a dermoesztétikai orvosi beavatkozásoktól tartó vendégek számára, valamint kiváló utókezeléseket ajánlanak az orvosi beavatkozások után. A terápiák széles skálája pedig biztosítja, hogy hatékonyan oldjuk meg a szalonban előforduló leggyakoribb és kritikus bőrproblémákat.

Salonic-kal menedzseljük a kozmetikai tréningeket és szakmai napokat

A kiváló márkák mellett fontos számunkra, hogy azokat a lehető legjobban és teljes körűen, gyakorlatban mutassuk be az érdeklődő partnereknek. Rendszeresen szervezünk budapesti oktatóközpontunkban és vidéken is tréningeket, szakmai napokat, amihez a Salonic rendszere hatalmas segítség. A kozmetikus iskolában évek óta tartunk előadásokat, speciális Student programunk és vizsgaszettünk, mind a tanulók rendelkezésére áll, a vállalkozást kezdő vagy újrakezdő kozmetikusok részére pedig a Start Programunk jelent támogatást.

Professzionális, zárt rendszerű webáruházunk, a Kozmetikus Pláza idén töltötte be a 8. évét. A webáruházhoz tartozó zárt Facebook csoporton (Kozmetikus Pláza V.I.P.) rendszeresen kommunikálunk partnereink felé friss híreinket, titkos kedvezményeket, nyereményjátékokat. Itt láthatók először új kezelésekről szóló élő videók is. A felmerülő kérdéseket szakmai csapatunk és kozmetikus kolléganőink egyaránt megválaszolhatják. Rengeteg képi anyagot töltenek fel partnereink a kezelés előtti állapotról és az eredményekről. A közel 4500 tagot számláló csoport igazi kozmetikai szakértői fórummá nőtte ki magát!

Egy évvel ezelőtt költöztünk az új központunkba, mely a Nyugati tértől 3 perc sétára található a Kádár utca 5. szám alatt. A 600 négyzetméteren megtalálható az oktatási központunk, az irodáink és a raktárunk is, valamint a nagy- és a kiskereskedelmi üzletünk, ahol szeretettel várjuk minden hétköznap 9-től délután 6-ig az szakmabeli érdekldődőket.

Csapatunk jól összeszokott, kreatív, produktív, lendültetés, nálunk sosincs hiány ötletekből, maximum a rendelkezésre álló idő jelenthet akadályt!

Mivel minél több tervünket szeretnénk megvalósítani a lehető leghamarabb, így nagy segítség volt számunkra a Salonic rendszere. A bemutatókra, oktatásokra, konzultációkra való jelentkezés folyamatát elképesztő módon leegyszerűsítette.

A partnereink számára is nagy segítség, hogy átlátható a Salonic naptárunk és a jelentkezésről minden visszaigazolást és emlékeztetőt megkapnak, ami így a csapatunkat nagymértékben tehermentesíti.

Ha szeretnéd kipróbálni milyen a Salonic rendszerén keresztül foglalni, akkor a segítségével jelentkezz be egy próbakezelésre a Beauty Partnerhez!

Csatlakozz hozzánk partnerként, és tudd, hogy a Beauty Partner – Partnered a szépségápolásban!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés