ÚJ! Angyal Krisztina gazdasági, jogi, üzletviteli tanácsokkal segíti a Salonic felhasználókat

Tartalomjegyzék

Felhasználóink visszajelzései alapján tapasztaljuk, hogy a gyorsan változó jogszabályok követése és a megfelelés sokszor nem fér bele a digitális naptárban kitöltött mindennapokba. Szeretnénk ebben is segíteni, ezért megkerestük Dr. Angyalné Varga Krisztit, az AngyalKrisztit, hogy segítsen a Salonicosoknak jogilag is megfelelően vezetni a vállalkozásukat. Mostantól Kriszti vendégcikkeit rendszeresen olvashatod a Salonic blogon, e-mailben pedig kérdezni is tudsz tőle. AngyalKriszti írása.

Dr. Angyalné Varga Krisztina vagyok. Az AngyalKriszti. Így egybeírva. Végzettségem szerint: szakközgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, marketing és üzletfejlesztési tanácsadó, NAV ellenőrzési referens és adatvédelmi tisztviselő. Röviden csak azt szoktam mondani, hogy NAV-ról fordítok magyarra. 😂

Számos KKV-t könyvelek, GDPR szabályzatokat írok, online tanácsadást tartok. A Beauty Forum rendezvényein folyamatosan előadok, jelen vagyok és publikálok a magazinban is. Szívesen teszek eleget szakiskolai felkéréseknek, hogy a végzős diákoknak meséljek a vállalkozói létről, a jogszabálykövetés fontosságáról vagy akár a mestereknek a gyakorlati szakképzés gazdasági vonatkozásáról, visszaigénylésről, tanuló-foglalkoztatásról.

Szeretem és értem a jogszabályi változásokat, a szabályzatok szükségességét, ismerem a vállalkozástípusokat, az adózási módokat, formákat és mindig minden helyzetben a megoldást keresem, védve ezzel az ügyfeleimet. A Védőháló vagyok, mert azt vallom, hogy „a Te üzleted az én munkám.”

AngyalKriszti

Mostantól AngyalKriszti-cikkek a Salonic blogon

Amikor Dávid, azaz Mr. Salonic megkeresett, hogy vendégszerzőként írjak a Salonic blogra, nem haboztam IGENt mondani. Profik, dinamikusak, precízek, kreatívak, hatékonyak, és mert ugyanazt az „ügyfélvédelmet” és ügyfélélményt tartják szem előtt, melyet én is képviselek.

Az is közös bennünk, hogy a háttérben elvégezzük azokat a feladatokat melyek a szépségiparban dolgozók munkáját megkönnyítik. Neked csak a saját szakmai feladataiddal kell foglalkoznod, mi ott vagyunk mögötted és igyekszünk a vállalkozásodat és a tevékenységedet mindenben segíteni. Rugalmasan és készségesen állunk a kérdéseidhez, igyekszünk minden álmot, elképzelést megvalósítani. Mindezt a hazai és nemzetközi jogszabályi megfelelőség biztosítása mellett.

A Salonic felkérésének eleget téve tehát mostantól, havonta találkozhattok cikkeimmel a Salonic Blog oldalon, illetve hamarosan indul a „Szakértő válaszol” rovat is, ahol bátran kérdezhettek a fenti témákban. Igyekszem minden kérdésre naprakészen válaszolni.

Számít a véleményed, mondd el téged mi foglalkoztat!

A témaválasztás mindig nehéz, mert más érdekel egy frissen végzett kozmetikust, aki most indítaná el a vállalkozását, más egy szakoktatót, aki a megváltozott felnőttképzés miatt az oktatást, továbbképzést, workshopot kénytelen engedélyeztetni.

Szeretném kérni a segítségeteket: javasoljatok témaköröket melyekről szívesen olvasnátok.
pl. vállalkozás indítás, adatvédelem, felnőttképzés, NAV-ellenőrzés, ÁNTSZ (NNK) megfeleltethetőség stb.

Kérdésed van? Tedd fel a Salonic-on keresztül

Ha kérdésed van, elvesztél a gazdasági-jogi szabályozások útvesztőiben, írd meg az info@salonic.hu e-mail címre, és segítek.

Köszönöm a Salonicnak, hogy együttműködünk, nektek, hogy most már itt is olvassátok a szakmai cikkeimet, kerestek, kérdeztek. Tudjátok mit szoktam mondani? „Nincs rossz kérdés, csak, amit nem tesznek fel!”

Hamarosan találkozunk, addig is jó munkát mindenkinek és kellemes nyarat!


dr. Angyalné Varga Krisztina

#angyalvagyok

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés