6 Barber Shopban tesztelve: maximálisan bevált a Salonic

barber shop

Tartalomjegyzék

A Barber Shop Budapest az első tradicionális barber-hálózat Magyarországon. Az Aréna Plaza bevásárlóközpontban található, közelmúltban megújult üzlet mellett tovább 5 igényes szalonban, összesen 48 tapasztalt barber fogadja a tökéletes hajra, szakállra vágyó vendégeket. A háttérben pedig a Salonic fogja össze a szálakat.

Egy ekkora hálózat vezetéséhez és optimális időbeosztásához elképzelhetetlen a kockás füzet és a papír naptár, így a kezdetektől online megoldások segítik a barber shopok működésének nyomon követését. Mára mind a 6 Barber Shop üzlet mögött a Salonic rendszere szervezi a napi teendőket. A bevezetésről, az átállásról és az összegyűlt tapasztalatokról Kiss Ádám, a Barber Shop Aréna üzletvezetője mesélt.

Egyszerűen kezelhető rendszert kerestünk 6 Barber Shop-hoz

A Barber Shop üzletei a magas minőségű, tradicionális borbély-szolgáltatásokra épülnek. A szakma jellegéből és Ádám személyes elvárásából adódóan is a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásra törekszik. Aminek a professzionális haj- és szakállvágáson túl, a top minőségű termékhasználat, az igényes környezet, az angolul jól beszélő kollégák és kimagasló vendégélmény is szerves része.

“Ilyen elvek mentén egyértelmű volt az online időpontfoglaló rendszer bevezetése, amihez olyan szoftvert kerestünk, amellyel a 6 különböző üzlet ügymenetét egyetlen felületről menedzselhetjük. Ugyanakkor az egyszerű kezelhetőség is kiemelt szempont volt admin-, munkatársi- és vendég oldalról egyaránt. Hát ezért választottuk a Salonicot – emlékezett vissza Ádám a végső döntésre.

Minden segítséget megkaptunk az induláshoz

Egy új ügyviteli rendszer bevezetése mindig munka- és időigényes feladat. A szolgáltatások alapján fel kell építeni a rendszert, rögzíteni a kollégákat, a jogosultságokat és a munkarendeket. Majd elérhetővé tenni a foglalási felületet a honlapon is és rászoktatni a vendégeket.

“A Salonic egyik legnagyobb erőssége az egyszerűsége, amit a bevezetés során is tapasztaltunk. Gyors és kényelmes volt az induló rendszer felépítése. Ha elakadtunk, azonnal kaptunk segítséget az ügyfélszolgálattól.

Az online bejelentkezések mellett a Barber Shopban dolgozó kollégák rögzítik a beeső vendégeket és az új időpontokat, illetve a Salonicon keresztül, két gombnyomással történik a számlázás is. Digitális korban élünk, senkinek nem okozott gondot, hogy papírnaptár helyett egy átlátható online naptár alapján dolgozzunk. A napi ügymenetet pedig nagyban segíti, hogy a borbélyaink csak a feladatukra koncentrálnak, és még a számlázás is csak 2 gombnyomás” – mondta Ádám.

A teljes riport tudását felhasználjuk a Barber Shop fejlesztéséhez

A hajvágás és szakálligazítás mellett üzletvezetőként Ádám a vállalkozás operatív feladatait is intézi. Füzet vagy Excel helyett a Salonic automatikusan készíti el a bevételekről, az egyes üzletek leterheltségéről és a munkatársak teljesítményéről szóló kimutatásokat.

“A Salonic pontos és naprakész kimutatásai alapján dolgozunk. Rendszeresen elemezzük az elért eredményeket, és folyamatosan monitorozzuk a bevételek alakulását. Nagy segítség, hogy kérdés nélkül, azonnal látom, ha valahol van még potenciál vagy éppen túlterheltek a kollégák. A digitális naptárak kiértékelése pedig egyértelműen megmutatja, hogy mely időszakok kihasználtságának javításával tudjuk még tovább növelni a bevételeket – egészítette ki az üzletvezető.

A Salonicot a munkatársak és a vendégek is szeretik

A tapasztalatok alapján a Salonic online időpontfoglaló rendszert a munkatársak és a vendégek is gyorsan megszerették. A digitális megoldások korában szinte alapelvárás az online időpontfoglalás lehetősége, az emberek folyton rohannak és nem szeretnek várni. A Salonic ezt a problémát is megoldja.

“A bevezetése óta közel 50 ember dolgozik napi szinten a Salonic-kal, a kényelmes és egyszerű használat pedig gyorsan eloszlatta a kezdeti aggályokat. Nagy segítség a referencia képek gyors rögzítésében. A vendégek is szeretik, hogy végtelenül egyszerű az időpontfoglalás, és ha online bejelentkeznek, nem kell várni a barberre. Összességében nagyon jó visszajelzéseket kapunk. Jó döntés volt a Salonic” – zárta a beszélgetést Ádám.

A saját Barber Shopodban is bevezetnéd a Salonicot?
Regisztrálj és próbáld ki 30 napig ingyen!

Regisztráció »

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés