Így termelhet neked is 1 millió forint extra bevételt a Salonic

bevetelnoveles

Tartalomjegyzék

Éppen most ért véget egy izgalmas beszélgetésem Sugár Zsanival és annyira izgatott vagyok a bevételnövelő eszközök és a megállapításai miatt, hogy azonnal el kell mondanom MINDEN Salonic felhasználónak. Hiszen ezzel akár 1 millió forinttal is növekedhet az éves bevétel.

Sugár Zsanit már ismerhetitek a Salonic blogból. A Spiritual Beauty szépségszalonok és a Spiritual Academy megálmodója és megalapítója, vendég szerzőként rendszeresen ír posztokat a Salonic-ra.

Zsani csapata sminktetoválással foglalkozik, és amióta Salonicra váltott 1 év alatt több mint 1 millió forint extra bevételre tett szert.

Nézzük, hogyan.

Bevételnövelő eszközök a Salonicban

Tény, hogy Zsani igyekszik minél inkább kihasználni a Salonic szolgáltatásait. Több bevételnövelő eszközt is használ, és az online időpontfoglalás bevezetése mellett kiemelten foglalkozik a lemondások kezelésével és a le nem mondott időpontok minimalizálásával.

Zsani szerint, aki egyszer bejelentkezett, már fél lábbal a szalonban van, csak be kell kísérni az ajtón.

A Salonic-kal pedig pont ezt az idő- és munkaigényes feladatot sikerült automatizálni:

  • az e-mailben és sms-ben küldött emlékeztetők figyelmeztetik a vendégeket az időpontokra,
  • az előre fizetés bevezetésével minimalizálható a meg nem jelenő vendégek aránya,
  • a telefonos és messengeres időpontegyeztetések, lemondások és visszahívások megszüntetésével hatékonyabban szervezik a kezeléseket, és még jobban optimalizálják az időpontok kihasználtságát.

Innentől már színtiszta matek.

Zsani tapasztalatai alapján korábban havonta átlagosan 3-4 időpontot egyszerűen elfelejtettek a vendégek, és rendszeresen előfordult az is, hogy az új vendég “elegánsan” nem jelent meg a lefoglalt időpontra.

Alkalmanként átlagosan 20 000 Ft-os kezeléssel számolva a Salonic bevételnövelő eszközökkel a havonta legalább 5 megmentett időpont összesen 100 000 Ft extra bevételt generál, ami évente már 1,2 millió forintot jelent.

Ez már jelentős összeg ahhoz, hogy megérje érte lehajolni, hiszen ennyi pénzből már meghatározó fejlesztések is kivitelezhetők, kreatívan bővíthető a szolgáltatások köre vagy évente egy izgalmas nyaralás ára is összejöhet.

Ments meg te is akár 1 millió forintot évente a Salonic-kal!

Állítsd be az emlékeztetőket és az előre fizetési lehetőséget!

Nem hagyok elveszni 1 millió forintot »

Nincs még Salonic fiókod? Regisztrálj és próbáld ki 30 napig ingyen!

Regisztráció »

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés