Így hozd ki a legtöbbet a napból a Salonic időpontfoglaló segítségével

salonic időpontfoglaló

Tartalomjegyzék

Szalontulajdonosként és vezetőként a legtöbben versenyt futnak az idővel. Sorra érkeznek a vendégek, haladni kell az adminisztrációval, dolgozni kell a marketingen, hogy a régiek mellett jöjjenek új vendégek is. Sokszor éppen a legfontosabbra nem marad idő: a vállalkozás fejlesztésére. Olvass tovább, ezúttal ahhoz mutatunk 5 bevált módszert, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a napodból a Salonic időpontfoglaló segítségével.

Hatékonyságnövelés a Salonic időpontfoglaló segítségével

1. Kezeld bármikor, bárhonnan, rugalmasan a rendszeredet

Töltsd le az ingyenes Salonic Mobil App-ot, és máris a nap 24 órájában, a világ szinte bármely pontjáról látod a foglalásokat, a szalon kihasználtságát, hogy aznap pontosan mikor és mi fog történni, miből és mennyi bevétel várható. A Salonic naptárakat a munkatársak is ugyanígy elérhetik, így már akár előző este vagy útközben is ellenőrizhetik és felkészülhetnek arra, hogy milyen vendégekre számíthatnak aznap.

2. Szabj időkeretet a szolgáltatásoknak és a pihenőidőknek is

Az optimális időkihasználás előnye, hogy nem folyik szét a nap és pontosan szabályozott, hogy mennyi idő áll rendelkezésre egy adott munka elvégzéséhez, vagy éppen mennyi ideig tarthat a kávé- és cigiszünet. A Salonic időpontfoglaló rendszer beállításakor pontosan megadható a különböző kezelések időtartama. Így foglaláskor a vendég is előre látja, hogy mennyi idővel számoljon. Ez a tudatos és szigorú időbeosztás ráadásul őket is arra sarkallja majd, hogy időben érkezzenek.

3. Szervezd tudatosan a munkarendet

A Salonic időpontfoglaló segítségével pontosan meghatározhatod, hogy mely időpontok foglalhatók. Az időpontok 20-30 perces csúsztatásával akár azt is elérheted, hogy ne minden fodrásznak egyszerre legyen szüksége a hajmosóra és ne minden vendég egyszerre érkezzen vagy távozzon, elkerülve ezzel, hogy kisebb tömeg alakuljon ki a fogadótérben.

A pontos irányelvek megadását követően idővel az időpontok kiosztását delegálhatod a munkatársaidnak is. Így még több időd szabadul fel, nekik pedig önbizalmat ad, hogy egyre több feladatot bízol rájuk.

4. Segíts észben tartani az időpontokat

Zsúfolt és rohanó világban élünk, amikor is a legnagyobb jóindulat mellett is előfordul, hogy a vendég elfelejti az előre megbeszélt időpontot. Jelentősen csökkentheted azonban a bevételkiesést, ha időben emlékezteted a vendégeket a lefoglalt időpontra és ezzel akár a “nem jön el a vendég” problémát is felszámolhatod.

A Salonic időpontfoglaló az emlékeztető e-mailek és SMS-ek kiküldését automatikusan elvégzi helyetted. Egyszerűen állítsd be, hogy az időpont előtt mikor és milyen üzenetet küldjön a rendszer. A funkciót a Beállítások / Általános / Általános beállítások / Emlékeztetők menüpontban rögzítheted.

5. Gyűjts információkat a statisztikákból

A Salonic időpontfoglalón keresztül érkező minden egyes bejelentkezés bekerül a rendszer statisztikáiba, amelyből értékes és hasznos információkat, adatokat gyűjthetsz. Nem kell többet táblázatokat szerkesztened, a Salonic megteszi helyetted.

Nézd meg, hogy

  • melyek a legnépszerűbb szolgáltatások
  • melyik munktárshoz érkezik a legtöbb vendég
  • hol látsz még szabad kapacitást
  • melyik a legtöbbet eladott termék stb.

Az információkat Bettitől is megkérdezheted. Így működik Betti, a Salonic Mobil App-ba épített mesterséges intelligencia szolgáltatása.

Ne hagyd, hogy elaprózódjon a napod, használd a Salonic időpontfoglalót és hozz ki még többet a szalonodból!

Nincs még Salonic előfizetésed?
Regisztrálj és próbáld ki 30 napig ingyen!

Regisztráció »

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés