Hogyan válaszd ki a tökéletes szalonszoftvert? 1. rész

szalonszoftver

Tartalomjegyzék

Elmúltak azok az idők, amikor papír alapon kellett vezetni a forgalmi adatokat, a raktárkészletet vagy éppen az ügyfél információkat. A technológia fejlődésével ezt már egy ügyes szoftver automatikusan elvégzi helyettünk, csökkenti a működési költségeket, miközben segít maximalizálni a profitot. Érdemes azonban a választásnál figyelembe venni néhány szempontot. Olvass tovább és nézzük meg pontról pontra, hogyan lesz a szalonszoftver tökéletes számodra.

Mi az a szalonszoftver?

A szalonszoftver legfontosabb feladata, hogy egyetlen, átlátható rendszerben támogassa a az üzlet mindennapos, zökkenőmentes működését az időpontfoglalástól kezdve, a készletkezelésen, a jutalékszámításon, marketingfeladatokon és számlázáson át, egészen a pénzügyekig bezárólag.

A szalonszoftver választás 10 legfontosabb szempontja

1. A vállalkozásod minden igényét kiszolgálja

Minden szépségipari vállalkozás más és a folyamataik, céljaik és napi munkamenetük egyaránt különbözik. Azért fontos, hogy a választott szalonszoftver a vállalkozás minden igényét kiszolgálja, mert így tudod a legtöbb feladatot automatizálni, a lehető leghatékonyabban dolgozni és a bevételeket maximalizálni. Ideális esetben a szalonszoftver funkciói a teljes működést és a folyamatokat lefedik, így nem kell az egyes feladatokhoz más szoftvert használni, ami nemcsak időben, de pénzben is többe kerül.

A Salonicot a szépségipar aktív szereplőinek bevonásával úgy fejlesztjük, hogy lehetőleg minden előforduló kérdésre, kérésre legyen megoldásunk, így kell nem más szoftverre költened.

Segítségével egyetlen szoftverrel kezelheted

  • az online időpontfoglalást
  • az ügyfélszolgálatot
  • a készletkezelést
  • a nyugtaadást és számlázást
  • a pénzügyek elemzését
  • a marketinget

2. A szalonszoftver legyen felhasználóbarát

A szalonszoftver célja, hogy megkönnyítse a szépségipari szakemberek munkáját és növelje a vendégélményt. Így kulcsfontosságú a szoftver könnyű használhatósága, az átlátható, logikusan felépített felületek és a gyors működés. A Salonicot úgy terveztük, hogy az idős korosztály is egyszerűen tudja használni. A X (1960 és 1983 között születtek) , Y (1984 és 1994 között születtek) generáció könnyen át tud állni rá, a fiatal, Z generáció (1995 és 2009 között születtek) tagjai pedig szinte automatikusan tudják is használni és percek alatt állnak át az új rendszerre.

3. Legyen stabil és megbízható a működése

Az online bejelentkezési lehetőség és a háttérben zajló folyamatokról való visszajelzés is kiemelten fontos a tulajdonosok számára, ezért lényeges szempont, hogy a választott szalonszoftver megbízható, stabil alapokra épüljön, és a lehető legnagyobb elérhetőséget biztosítsa. Természetesen bármikor történhet valamilyen technikai probléma, de sokat elárul a megbízhatóságról, ha az éves elérhetőség aránya 100% közelében mozog.

A Salonic 2022-ben 98%-ban elérhető volt, mert kiemelten ügyelünk rá, hogy ügyfeleinknek az év minden napján biztosítani tudjuk a zökkenőmentes működés lehetőségét.

4. Legyen könnyen integrálható

Ma már minden vállalkozásnak van honlapja és közösségi média felületei. Ez kulcsfontosságú a növekedéshez és a terjedéshez. Éppen ezért kiemelt szempont, hogy a szalonszoftvert integrálni lehessen a meglévő rendszerekbe. Így akár azonnal, egyetlen gombnyomással elérhető a felhasználók számára az online bejelentkezési felület.

A Salonic rendszere egy ingyenesen használható plugin segítségével integrálható a WordPress weboldalakba vagy fejlesztő segítségével bármilyen más honlapba, és könnyen be lehet építeni a Facebook és Instagram profilokba is.

5. Legyen magyar nyelvű ügyfélszolgálata

A legegyszerűbben használható rendszer használata közben is felmerülhetnek kérdések, problémák és a zavartalan működés miatt elkerülhetetlen, hogy erre a lehető legrövidebb idő alatt, gyors és pontos válasz érkezzen. Ezért a szalonszoftver választás egyik legfontosabb szempontja az elérhető, magyar nyelvű ügyfélszolgálat.

A Salonic legendásan kiváló ügyfélszolgálatán magyar nyelven kérdezhetsz, kolléganőink gyorsan, kedvesen és türelmesen válaszolnak a kérdésekre. Ha pedig ügyfélszolgálati időn kívül lenne kérdésed, azt az év bármely napján, 0-24 órában felteheted azt Bettinek, a Salonic Mobil App mesterséges intelligenciájának, aki azonnal megválaszolja azt.

Olvasd tovább a blogposztot, mutatunk további 5 fontos szempontot, amit szalonszoftver választás előtt mindenképpen mérlegelj! Folytatás »

Már most eldöntötted, hogy a Salonic-ra van szükséged?
Regisztrálj most és használd 30 napig ingyen!

Regisztráció »

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés