Hogyan válaszd ki a tökéletes szalonszoftvert? 2. rész

szalonszoftver

Tartalomjegyzék

Az előző héten 5 fontos szempont alapján kezdtük körbejárni, a tökéletes szalonszoftver kiválasztásának szempontjait. Ha lemaradtál róla, akkor ide kattintva most bepótolhatod. Ezúttal mutatunk további 5 másik szempontot is, amelyet érdemes szem előtt tartani, ha hosszú távon hatékony és jól használható szalonszofver rendszert keresel, amit tökéletesen a szalonod és a saját igényedre szabhatsz.

A szalonszoftver választás további 5 fontos szempontja

1.Mobilon is kényelmesen elérhető legyen

Nagy előny, ha a választott szalonszoftverhez ingyenes mobilalkalmazás is elérhető, mert szolgáltatóként kényelmesebb és gyorsabb a használata, bármikor, bárhol kéznél van és a vállalkozás minden adata azonnal elérhető. A Salonic Mobil App azért is egyedülálló a magyar piacon, mert mesterséges intelligencia támogatással azonnal, bármilyen vállalkozással és működéssel kapcsolatos kérdésre válaszol, pl.:

  • mennyi a várható bevétel a héten, a hónapban vagy mennyi volt a múlt hónapban?
  • mennyi időpontfoglalás van beírva a hétre, a hónapra vagy a következő hónapra?
  • hány új vendég volt a hónapban vagy az évben?
  • kinek van születésnapja a héten?

Töltsd le ingyen iOS-re vagy Androidra!

Letöltés iOS-re »

Letöltés Androidra »

A Mobil App használatához Salonic fiók szükséges. Ha még nincs Salonicod, regisztrálj egyet és 30 napig ingyen kipróbálhatod.

Regisztrálok »

2. A szalonszoftver legyen testreszabható

Sok szalonszoftver tartalmaz egymáshoz hasonló vagy szinte ugyanolyan szolgáltatásokat, nagyon fontos azonban, hogy ezeket teljesen egyedileg tudjuk a saját vállalkozásra igazítani. A Salonic ebben élen jár és több egyedi beállítási lehetőséget is kínál, ami más szalonszoftverekben nem vagy csak részben érhető el, pl. testreszabható

  • a szolgáltatások és termékek elnevezése
  • az automatikus üzenetek szövege
  • a hírlevelek szövegei
  • a számlázás vagy nyugtaadás stb.

3. Legyen biztonságos

A szalon- és ügyféladatok védelme érdekében válassz olyan szoftvert, amely kiemelt figyelmet fordít a rendszerben lévő adatok és információk védelmére, biztonságos, naprakész, megfelel a hatályos szabályozásoknak, pl. a GDPR-nak. A szalonszofterben ugyanis az összes vendéged adatai és a vállalkozásod pénzügyi információi egyaránt elérhetők, és rendkívül káros lehet, ha illetéktelenek kezébe kerülnek.

A Salonic-nál kiemelten ügyelünk az biztonságra, ezért is állíthatsz be jogosultságokat a munkatársaknak és ezért tároljuk megbízható szerveren az adatokat.

4. A jövőbeli céljaidat is támogatja

Ha azon tudatos vállalkozók közé tartozol, akik előre megtervezik az előttük álló éveket, vagy ha nem is tervezel előre, de a növekedés, a bővülés a célod, akkor érdemes már indulásnál olyan szoftvert választani, ami a későbbi céljaidat is ki tudja szolgálni. Menet közben sokszor időigényes, bonyolult a szoftver váltás, és egy új rendszer megismerése, betanítása is okozhat nem várt bonyodalmakat.

Ha nem vagy biztos a dologban, hívd fel bátran a Salonic ügyfélszolgálatát, akik segítenek felmérni, hogy a rendszer a jövőben is alkalmas lesz-e a céljaidhoz.

5. Legyen hazai vállalkozás

Ha számodra is fontos, hogy a hazai vállalkozásokat és a gazdaságot támogasd, akkor válassz magyar fejlesztésű szoftvert. A Salonic magyar tulajdonossal, magyar munkatársakkal, kifejezetten a magyar szépségipar számára készült szalonszoftver, olyannyira, hogy a fejlesztése és bővítése a mai napig 50 hazai szépségszalon igényei és visszajelzései alapján készülnek. Így pontosan azokat a problémákat oldja meg, amelyekkel a magyar szépségipari szakemberek a mindennapokban találkoznak.

5000+ hazai szépipari szakember és szépségszalon már a Salonicot választotta, Te is imádni fogod!

Próbáld ki a Salonicot 30 napig ingyen!

Regisztráció »

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés