Hogyan lehet még sikeresebb a 2024-es év?

Salonic Beauty Partner

Tartalomjegyzék

A Beauty Partner csapata már fél éve aktívan használja a Salonic rendszerét, de minden nap akad újabb felismerés, hogy mennyi funkciója van még kihasználatlanul. Megkértük ezért Csontos Annát, a Beauty Partner marketing igazgatóját, avassa be a salonicosokat, hogyan lehet még sikeresebb a 2024-es év. Csontos Anna írása.

Mivel rengeteg ötletünk, projektünk, számtalan tervünk van, de néha küzdünk az időhiánnyal, így mi már ősszel hoztunk egy „újévi fogadalmat”. Ennek célja, hogy a Beauty Partner még hatékonyabbá válhasson, és ebben a folyamatban a Salonic időpontfoglaló rendszer kulcsszerepet kapott.

Hogyan lehet még sikeresebb a 2024-es év? Mi lesz a Beauty Partner stratégiája?

Eláruljuk!

Hatékonyságnövelés online bejelentkezéssel

A Salonic rendszer bevezetésével sikerült a manuális, telefonos, email-es időpontfoglalási folyamatokat digitalizálnunk. Ez jelentős idő- és erőforrás-megtakarítást eredményezett mind a kollégák, mind a kozmetikus szakemberek számára.

Vendégélmény optimalizálás

Az online időpontfoglalás lehetősége jelentősen hozzájárult az partnerkapcsolatok optimalizálásához. A kozmetikusok így könnyebben és gyorsabban megtalálják a számukra szükséges oktatásokat, workshopokat, próbakezeléseket.

Ügyfélbarát megoldások és felületek

A Salonic platformon keresztül történő időpontfoglalás által a partnereink könnyedén nyomon tudják követni a visszaigazoló és emlékeztető üzenetek által a jelentkezésüket. Nincs elfelejtett, be nem írt időpont.

Elemzések a stratégiai döntések támogatásához

A rendszer által biztosított analitikai eszközök segítségével mélyebb betekintést nyerünk az ügyfélpreferenciákba. Látjuk mely oktatások sikeresek, melyekre van nagyobb érdeklődés, így megkönnyíti számunkra is a stratégiai döntéseket.

Reményeink szerint az elért eredmények és a tervezett stratégiai lépések egyaránt hozzájárulnak a Beauty Partner további növekedéséhez és sikeréhez 2024-ben. Köszönjük az idei együttműködést és elkötelezettséget a Partnereinknek és természetesen a Salonic csapatának!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés