Híd vagyok a beauty szakemberek és a technikai megvalósítás között

Kozmetikus Podcast

Tartalomjegyzék

Bogdán Dávid, akit sokan csak Mr. Salonic-ként ismernek már 14 éves kora óta pontosan tudja, hogy a programozás az élete. Amikor pedig a testvére egyik szépségiparban dolgozó ismerőse megfogalmazta a beauty szektor időpontfoglalással kapcsolatos problémáit, azonnal tudta, hogy ez lesz az életút, amelyet neki rendelt a Sors. A Salonic sikere és elkötelezettsége mára nyilvánvaló, de nem volt ez mindig így. Dávid Tölgyesi Krisztina által vezetett Kozmetikus podcast vendégeként mesélt a kezdetekről, a nehézségekről, a rengeteg időről, amit a Salonic-kal megspórolnak a kozmetikusok és persze a jövőbeli tervekről is.

Nézd meg az interjút!

“Óriási flash a beauty-val dolgozni, mert lazák, vidámak. Nagyon szeretem ezt a közeget. ”

A Salonic indulásakor, az első néhány évben Dávid nagyon sok elutasítást kapott. Rengetegen mondták, hogy nem fog működni. Szerencsére azonban jöttek olyan újító és a szakmában elismert és sikeres szakemberek, aki az elsők között kezdték el használni a rendszert.

“A mai napig abból táplálkozom, hogy nagyon kevés olyan ember van, aki úgy érti a beauty működését, ahogy én értem. A legnagyobb előny, hogy azt is értem, hogy technikailag miként lehet hatékony megoldást adni a felmerülő nehézségekre. A Salonic sikere ebben rejlik. Ahogy nézem a külföldi konkurenciát, nálunk már évekkel ezelőtt megvolt az, amiben ők még csak most kezdenek gondokodni, hiszen folyamatos kapcsolatban vagyunk a beauty szakemberekkel, nyitva a fülünk az ötleteikre” – mesélte Dávid a Kozmetikus Podcast felvételén.

A Salonic rendszere feloldja az időpontfoglalásokkal kapcsolatos teendőket, így azok a kozmetikák és szalonok is profin működhetnek, ahol nincs recepciós. Miközben kezeli a szektor egyik legnagyobb problémáját azzal, hogy sms-ekkel figyelmezteti a vendéget arra, hogy időpontja van.

A Salonic 2024-ben óriási fejlődés előtt áll, hiszen a 2023-as sikerek nyomán jelentősen bővült a szakmai team. Így a fejlesztések mellett sokkal több idő jut a termékfejlesztésre, a beauty szakemberek edukálására, bővül a tudásbázis, rengeteg új videó és elő workshop készül. Funkcionalitásban folyamatosan bővül a Salonic Mobil App, az elmúlt 6 év ötletei alapján pedig érkezik egy vadonatúj verzió, ami sokkal kényelmesebbé teszi a mindennapokat.

A Kozmetikus Podcast interjúban Dávid kendőzetlen őszinteséggel mesélt a vállalkozás legmélyebb pontjairól, kiégésről, arról, hogyan sikerült felállni, ki és mi motiválja a mindennapokban és hogyan tud úgy élni, hogy minden napja jó legyen.

Nincs még Salonic fiókod? Regisztrálj ingyen és próbáld ki 30 napig ingyen!

Regisztráció »

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés