Bevételnövelés a Salonic-kal, 5 bevált módszer

Tartalomjegyzék

Fontos marketingszabály, hogy mindig könnyebb és olcsóbb egy már meglévő vevőnek újra eladni, mint folyton újabb és újabb vendégeket szerezni. A Salonic szerencsére ebben is a kezed alá dolgozik. Mutatunk 5 szuper funkciót, amelyekkel gyerekjáték a bevételnövelés és segítenek még több, még nagyobb értékű szolgáltatásokat eladni.

A Salonic olyan, mintha lenne egy pénzt termő fád

Bevételnövelés 1.: Küldj hírlevelet az újdonságokról

A visszajelzésekből tudjuk, hogy a legtöbb szépségipari szakember folyamatosan lépést tart a szakmája változásaival. Érkeznek a legújabb alapanyagok, a hatékonyabb, környezetbarát összetevők vagy éppen a világsztárok között hódító kezelések. 

Menő, ha te is rendszeresen vezetsz be új dolgokat és tanulsz új technikákat, hogy még hatékonyabb és eredményesebb legyél, és ugyanilyen fontos, hogy erről a vendégeid is tudjanak. 

A Salonic hírlevélküldő rendszerével már a bevezetés előtt bemutathatod az újításokat, így vendégeid már az időpontfoglaláskor értesülnek róla és ki tudják próbálni. Az újdonságok bevezetése mindig jó lehetőség az ún. kosárérték növeléséhez, azaz hogy a vendégeid egy kezelés során több, összességében drágább szolgáltatást vegyenek igénybe.

Bevételnövelés 2. : Kommunikálj a lemondás miatt felszabaduló időpontokról

Nincs rosszabb a lemondott időpontoknál, és amikor ölbe tett kézzel kell ülni a szalonban két vendég között. A Salonic ügyesen kezeli a lemondásokat és ismét elérhetővé teszi a felszabaduló időpontokat az online időpontfoglaló rendszerben. Neked csak értesíteni kell róla a vendégkörödet. 

Tegyél ki egy Facebook vagy Instagram posztot az elérhető időpontokról. Tedd mellé az online naptárad linkjét, ahol a leggyorsabbak azonnal lecsaphatnak a felszabadult helyekre.  

Bevételnövelés 3.: Csomagban jobban megéri 

Fogj egy finom kávét és miközben kortyolgatod, gondold végig, milyen extrákkal lehetne prémium szintre emelni a jelenleg legnépszerűbb szolgáltatásodat. 

Növelhetik az értékét a kapcsolódó szolgáltatások, iktass be egy-egy extra alapanyagot, fejeld meg egy ajándék termékkel és máris kész a VIP verzió. 

“Csomagold” egy díszes elnevezés alá és az összértékénél kedvezőbb áron rögzítsd az online időpontfoglaló rendszerben. 

Természetesen kommunikálj az új, kedvezményes csomagról minden felületen és meglátod, egyre több vendéged kéri majd a drágább változatot a korábban megszokott helyett. 

Bevételnövelés 4.: Adj extra kedvezményeket házon belül

Az üzleti világban nagyon jól működnek a partnerkapcsolatok. Ugyanilyen hatékony lehet egy szépségszalon mindennapjaiban is. 

Készíts kedvezményes kupont egy szolgáltatásodra, amit a szalonban dolgozó többi szakember vendégei használhatnak fel, ha első alkalommal jelentkeznek be hozzád. A kedvezményes kuponokat pedig az online időpontfoglaló rendszeren keresztül beválthatják. 

Nagy előnye, hogy ők már ismerik a szalon által képviselt minőséget, jó eséllyel személyesen is találkoztatok már egymással, így nagyobb bizalommal fordulnak majd feléd.

Bevételnövelés 5.: Készíts ajándékutalványokat 

A Salonic ajándékutalvány remek módszer, hogy növeld a vendégkörödet és ezáltal a bevételeidet. Az előre fizetés pedig a cashflow-t is támogatja. Az utalványokat egyszerűen elkészítheted a Salonic-kal. Az új vendégek pedig egyszerűen be tudják váltani a bejelentkezéskor. 

A fenti módszereket akár ma be tudod vezetni, hiszen a kivitelezéshez szükséges eszközöket a Salonic-ban megtalálod. 

A Salonic nemcsak az online időpontfoglalásban és az online naptárad vezetésében, hanem a bevételeid növelésében is segít. 

Próbáld ki most, irány a Salonic! 

Belépés »

Nincs még Salonic fiókod? 
Regisztrálj és próbáld ki 30 napig ingyen!

Regisztrálok »

Maradt még kérdésed? Hívd ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 10-15 óra között a +36-1-808-9165-ös telefonszámon, vagy írj a help@salonic.hu e-mail címre, és kolléganőnk mindenben segít! 

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés