5 időrabló feladat, amit a Salonic segítségével automatizálhatsz

Salonic automatizálás

Tartalomjegyzék

A Salonic időpontfoglaló rendszer óriási előnye, hogy ha szeretnéd teljes mértékben megtarthatod a bejelentkezések feletti kontrollt, de arra is megvan a lehetőség, hogy teljes mértékben automatizáld a folyamatot és az ügyfélkezelést. A mai posztban ehhez adunk segítséget.

Automatizálási lehetőségek a Salonic-ban

1. lépés: A bejelentkezés automatizálása

A Salonic online időpontfoglaló egyik legnépszerűbb funkciója a bejelentkezések automatizálása, amit a rengeteg telefonhívás és messenger üzenetváltás helyett a rendszer emberi közreműködés nélkül kezel.

A kezdeti beállításokat követően létrejön az időpontfoglalási felület, ami egyszerűen integrálható a weboldalba.

A bevezetéshez készítettünk egy 5 lépéses útmutatót is. A tapasztalatok alapján ezzel a módszerrel – rövid előkészületet követően – akár egyik napról a másikra át lehet térni a papír naptárról a Salonic-ra.

2. lépés: Automatikus időpont emlékeztető

A le nem mondott és elfelejtett időpontok minden szépségipari vállalkozásban gondot okoznak. A Salonic-kal küldött automatikus emlékeztetők dupla előnye, hogy
a vendég hálás lesz, ha a feledékenysége miatt nem veszik el az időpontja,
nem rabolja az idődet és apasztja a bevételedet a napközbeni, váratlan üresjárat.

Az automatikus időpont emlékeztetőket a rendszer e-mailben, vagy akár SMS-ben küldi ki a vendégnek. Csak ezzel az egy automatizmussal akár havi 3-5 le nem mondott időpontot is megmenthetsz, ami akár 1 milliós el nem vesztett bevételt jelenthet az év végén.

A funkciót a Beállítások / Általános / Általános beállítások / Emlékeztetők menüpontban tudod beállítani.

3. lépés: Automatizált utánkövetés

Egyes szolgáltatások és kezelések előtt/után indokolt a legfontosabb teendők átadása, ami a Salonic e-mail értesítőkkel automatizálható. A kivitelezésben a rendszer teljesen szabad kezet biztosít. Te döntöd el, hogy mikor, melyik kezelésre vonatkozóan, milyen időközönként és milyen tartalmú e-mailt küldjön a rendszer.

Az AromaSarok Natúrkozmetika például a hámlasztó kezelések után 10 napig, email-ben küldi a teendőket a vendégeknek. Így egy pillanatra sem érzik egyedül magukat, pontosan tudják, hogy mire kell ügyelni a kritikus időszakban. Így nemcsak minden kérdésre azonnal választ kapnak, de a kezelés hatékonysága is fokozható.

A funkció a Beállítások / Automatizáció / Szolgáltatás e-mail értesítők menüpontban állítható be.

4. lépés: Számlázás gombnyomásra

A Salonic rendszerén keresztül előleget kérhetsz, amelyet vendégeid azonnal, bankkártya segítségével tudnak kifizetni. Emellett a szolgáltatás elvégzését követően néhány gombnyomással egyszerűen kiállíthatod a számlát.

A Salonic a Billingo és a Számlázz.hu rendszerével egyaránt összekapcsolható. Ha pedig csak nyugtaadásra használnád, akkor az ingyenes Invee-vel integráld.

A kiállított bizonylatot a rendszer automatikusan elküldi a vendég e-mail címére. Így nem kell papírozni és a könyvelőnek is egyszerű lesz a bizonylatok átadása, továbbítása.

A funkciót a Beállítások / Integráció / Számlázás menüpontban állíthatod be.

5. lépés: Automatikus véleménybekérés

A vendégek mindig is sokra értékelték a valódi véleményeket, így bár jól esik, ha a kezelést követően elégedetten köszönik meg a munkádat, a bevétel növelése és az új vendégkör bővítése szempontjából kulcsfontosságú, hogy valós vélemények is szerepeljenek a honlapon, a közösségi oldalon.

Ezzel sem kell azonban neked foglalkozni, mert a Salonic-kal a vélemények bekérését is automatizálhatod. A kezelést követően a rendszer automatikus véleménybekérő e-mailt küld a vendégnek, a beérkezett tapasztalat pedig az időpontfoglalási felületen vagy bárhol máshol is megjelenhet, ahol szeretnéd.

A funkciót a Beállítások / Automatizáció / Vélemények kérése menüpontban állíthatod be.

A Salonic időt és még több bevételt teremt neked. Használd az automatizmusokat, hogy még hatékonyabban dolgozhass! Ha maradt még kérdésed, fordulj legendásan segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz, kollégáink segítenek!

Nincs még Salonic fiókod? Regisztrálj és próbáld ki 30 napig ingyen!

Regisztráció »

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés