Vízre száll a Salonic!

Tartalomjegyzék

Egy fantasztikus projekt részesei lehetünk, mely meghatározó mérföldkő a magyar szépségipar életében. Meghívást kaptunk Magyarország első – a Lash & Lashes Hungary által szervezett – „Pillahajó 2019” konferenciára. A szakma ki van éhezve a jól működő és menő újdonságokra, úgyhogy ott a helyünk! Április 14-én vízre szállunk!

Az egész napos exkluzív program keretein belül elismert nemzetközi és hazai szakemberek fogják ismertetni a legújabb trendeket és szakmai titkokat. Ebben az előadássorozatban fogunk mi is szerepelni, hiszen a szépségápolás jövője az online bejelentkezés. Mi pedig minden alkalmat megragadunk, hogy segítsük a szakmát, azzal, hogy érthetővé és elérhetővé tesszük a Salonic online rendszerét.

Az előadások mellett még egy különleges program részesei lehetünk a Pillahajón, mely nem más, mint a Lash & Lashes Online Szempilla kupa 2019 ünnepélyes díjátadója! Erre az alkalomra is készültünk, minden kategória első helyezettjének 1 éves Salonic Smart díjcsomaggal kedveskedünk!

A Lash & Lashes Online Szempilla kupa 2019 versenyére négy kategóriában nevezhetnek a versenyzők: 3-5 D volume kategória, 2D duplázó kategória, 1D alap kategória és Art kategória.

Természetesen az egész rendezvény alatt elértek minket a hajón, sok szeretettel várunk Titeket a Salonic pultjánál, ahol mindent megtudhattok a programról, valamint bemutatjuk legújabb díjcsomagjainkat és legszuperebb funkcióinkat. A Salonic sokkal több mint egy online naptár, gyertek és ismerjétek meg! A „Pillahajó 2019” konferencia résztvevőinek 40%-os kedvezményt biztosítunk, ha az esemény napján 30 napos ingyenes próbaverziót igényelnek, vagy előfizetnek valamelyik Salonic díjcsomagra. (A kedvezmény az első 1 évre vonatkozik, és automatikusan aktiválódik az előfizetéskor.)

Előadások

  • Veronika Téglásova (Szlovákia) – Nemzetközi Zsűri és oktató, 2017 I.helyezett volume kategóriában a Victoires du Regard pillás világbajnokságon, Párizsban.
    Előadásának témája: Hibátlan Frame Vonal kialakítása. A tökéletes reklámfotó, hogyan fotózd be az elkészült munkádat.
  • Máté Ágnes termékbemutatója – Oktató szempillastylist (Máté Ágnes Szempillaszalon)
    Bemutató témája: Ismerd meg a Lash & Lashes legújabb termékeit, termékismertető, szakmai tanácsadás.
  • Bogdán Dávid, Salonic
    Előadásának témája: Online időpontfoglalás napjainkban – Bemutatkozik a Salonic
  • Simon Lendvai Hajnalka (Ausztria)
    Nemzetközi Zsűri és Oktató Lash Style Academy tulajdonosa Ausztria
    Előadásának témája: A tökéletes Volume Fan elkészítése.
  • Simona Raudoniene (Svédország)
    Nemzetközi zsűri és oktató 2015 óta.
    Előadásának témája: Szempilla lifting tökéletes technikája hogyan kerüld el a hibákat, hogyan érheted el a legtökéletesebb hatást.
  • Laura Kaminskiene (Lettország) – Nemzetközi zsűri és oktató 2015 óta (MB Beauty Scool).
    Előadásának témája: A szempillaragasztó és víz barátsága.

Külön örömünkre szolgál, hogy a szakmai programot a szervezők fellazítják egy kis szórakozással is, ebéd után partra szállunk egy rövid sétára a festői Visegrádon. Töltsünk együtt egy felejthetetlen napot a Lash & Lashes Hungary által szervezett „Pillahajó 2019” konferenciáján!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés