Tudatos vendégkör építés a Salonickal

Tartalomjegyzék

Szijártó Nikolettel, a Niko Luxury Muscle&Skin Revital tulajdonosával és masszőrével beszélgettünk. Niki 8 éve foglalkozik masszázzsal és tudatosan építi vendégkörét, melyben nagyon nagy segítség számára a Salonic.

Masszázskultúra kialakítása Magyarországon.

Niki ambiciózus szakember, minden napi munkájának elvégzése mellett célkitűzése a masszázskultúra kialakítása Magyarországon egészségmegőrzés céljából. Tevékenységével arra hívja fel a figyelmet, hogy a masszázs egy olyan gyógymód, amellyel megelőzhetők és enyhíthetők a különböző mozgásszervi panaszok, betegségek.

Emellett kollégáiban is erősíti hivatásuk értékét és fontosságát, a Masszőrt keresek egészségügyi masszőrök számára létrehozott Facebook csoportban.

Szerteágazó aktivitásának eredménye kézzelfogható, 2020-ban elnyerte az EgészségHősök közönségdíjat civil kategóriában.

A Salonickot egy kis nyuszi is megérti

Niki mindig külön figyelmet fordított weboldalára és a szalon online jelenlétére, azonban hekker támadás érte. Ezt követően új weboldalt kellett készítenie, amibe feltétlenül akart online időpontfoglalót. Elkezdett körbenézni és minden platformon nagyon jó véleményeket kapott a Salonicról. Saját elmondása szerint mindenben maximalista és rendkívül válogatós, – hiszen a legjobbat akarja nyújtani vendégei számára – ám, a Salonic minden nemű elképzelését lefedi.

https://nikoluxury.salonic.hu

2019 novembere óta használja a rendszert. Eleinte nem teljesen látta át, de az ügyféltámogatásnak hála, mára professzionális szinten használja. Saját szavaival élve: „A Salonickot egy kis nyuszi is megérti”. 🙂

Ha szeretnél többet megtudni Nikiről, nézd meg Sikersztorim a Salonickal adásunkat.

https://www.facebook.com/salonic.hu

No.1. funkciók, melyeket semmi pénzért nem adna vissza

Nikinek nagyon szimpatikus volt a 30 napos ingyenes próbaverzió, jól ki tudta használni, hogy átlássa a rendszer működését.

  • Az átvihető vendéglista volt az egyik legfontosabb, regisztrációkor 8 évnyi adat költözött át a Salonicba.
  • Szupernek tartja az online időpontfoglalást, mert ez a leggyorsabb bejelentkezési lehetőség. A mai napig néhányan telefonon hívják, de úgy lassabb és nehézkesebb a foglalás.
  • Nagyon értékesnek tartja a kérdések foglalás előtt funkciót, kiemelten hasznát vette a COVID időszak alatt, de egyébként is segítségére van, hogy fontos információkat szerezzen vendégeiről.

Mit hoz a jövő?

Egy elhivatott szakember soha nem áll meg. Niki további masszőrökkel bővíti csapatát és új szalon nyitását tervezi. Boldogan újságolta, hogy az új helyen is a Salonickot fogják használni a kollégákkal.

Vágya, hogy taníthassa a masszázst, előrelépési lehetőségnek látja a professzionális szakembereket képzését. Jelenleg is több területen támogatja a masszőröket, a szaktudás mellett pl. marketing stratégiával látja el őket.

Niki néhány egészség tippet is adott az interjú során, például, hogy akkor kell a leginkább bejelentkezni egy jó masszázsra, amikor úgy érezzük 1 szabad percünk sincs, tele vagyunk munkával és azt sem tudjuk hol áll a fejünk.

Valamint megosztotta velünk, hogy a masszázs nagyon sokat segíthet a Covid fertőzést követő rehabilitációban, például tüdőgyulladás és trombózis után.

Amennyiben Te is szeretnéd kipróbálni a Salonic professzionális időpontfoglaló és vendégkezelő rendszerért, regisztrálj és használd 30 napig ingyen! Dedikált kapcsolattartót biztosítunk számodra és díjmentes adatköltöztetést vállalunk!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés