Találkozzunk a Beauty and Style Kiállításon!

Tartalomjegyzék

Idén is megtaláltok minket a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon október 18-20. között! “Hogy lehet könnyebb és hatékonyabb a szalonok munkája?” című előadásunk kifejezetten a szépségiparban dolgozóknak szól, standunknál pedig minden új regisztrálóra Salonic tombola vár!

Lázasan készülünk az idei Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításra, ahol kiállítóként és előadóként is találkozhattok velünk.

A nagy izgalom oka nem más, mint hogy legújabb fejlesztéseinket élőben fogjuk bemutatni Nektek!

Hogy lehet könnyebb és hatékonyabb a szalonok munkája?

Hallgassátok meg Bogdán Dávid, a Salonic alapítójának előadását október 18-án, 14:30-tól a Nagyszínpadon.

Bogdán Dávid tavalyi előadása a Nagyszínpadon

Az előadás alkalmával megismerhetitek a Salonic online naptár és időpontfoglaló rendszer forradalmian új funkcióit és a legújabb fejlesztéseinket.

Regisztráljatok ingyenes próbaverzióra és nyerjetek 1 éves Salonic előfizetést!

Látogassatok el a standunkhoz, ahol megismerkedhettek a Salonic csapatával és értékes nyereményeket nyerhettek. A kiállítás egész ideje alatt elérhetőek vagyunk számotokra! Standunknál lehetőségetek van megismerni a Salonic online időpontfoglaló rendszerét és egy finom kávé mellett feltehetitek a programmal kapcsolatos kérdéseiteket.

Minden nap 3 nyertest sorsolunk ki!

A Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon minden nap 18:00 órakor húzzuk a Salonic tombolát! A játékban azok vehetnek részt, akik standunknál az adott napon regisztrálnak ingyenes Salonic próbaverzióra. Részletekért érdeklődjetek a standunknál, annyit elöljáróban elárulunk, hogy velünk csak nyerni tudtok!

Az alábbi díjakat fogjuk minden nap kisorsolni:

  • 1 db egész éves Salonic előfizetés
  • 2 db az előfizetés aktiválását követő első 3 hónap ajándék

A tombola a próbaidő végéig érvényes és mindegyik díjcsomagra (smart,go,pro) felhasználható.

A nyerteseket telefonon és e-mailben értesítjük, a nyeremény a megfelelő aktiváló kóddal ellátott tombola felmutatásával érvényesíthető.

A sorsolás minden nap élőben nézhető a Salonic – Az új naptárad – Online bejelentkezéssel Facebook oldalán, és természetesen személyesen is részt vehettek rajta!  

Sok szeretettel, profi szolgáltatással és segítőkész csapattal várunk Titeket!

Ne feledjétek, a Salonic sokkal több egy egyszerű időpontfoglaló rendszernél, igazi társ az üzletben! Raktárkészlet kezelés, jutalékszámítás és kassza funkcióink végigkísérik a mindennapos munkátokat! Biztonságos adatkezelést és bármikor elérhető supportot nyújtunk számotokra!

Brigi, Csaba, Dávid és Írisz

Alig várjuk, hogy személyesen találkozzunk és bevezessünk Titeket az online időpontfoglalás világába!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés