Salonic Roadshow

Tartalomjegyzék

Az ingyenes bemutató igénye úgy fogalmazódott meg bennünk, hogy az elmúlt fél év során megfigyeltük mi az az oktatási módszer ami leginkább beilleszthető partnereink napirendjébe. Rájöttünk, hogy tudjuk a leghamarabb eljuttatni a Salonicot azoknak, akiknek igazán szükségük van rá! Országos ingyenes bemutatókat szervezünk, melynek első alkalma június 3-án, az Eleven Australia Központban lesz!

Online rendszer lévén először azt gondoltuk az a legnagyobb kincs, ha a letöltés után instant el tudjátok kezdeni használni a Salonic rendszerét. Ez jó néhány partnerünk esetében így is volt, csak kapkodtuk a fejünket milyen gyorsan feltöltötték a szolgáltatás listát és milyen szépen gyarapodnak a befoglalt időpontok. Ám sok esetben azt tapasztaltuk, hogy a szépségiparban dolgozó szakemberek és szalontulajdonosok igénylik a személyes konzultációt és oktatást. Számunkra ez nem probléma, sőt szeretjük megismerni leendő ügyfeleinket, és szívesen ellátogatunk a szalonokba. Fontosnak tarjuk, hogy az az eszköz amit a Salonickal a kezetekbe adunk, érthető, használható és szerethető legyen!

Azt is beláttuk, hogy sok szakember még a mai napig ragaszkodik jól bevált papírnaptárjához, anélkül, hogy tudná milyen szuper funkciókkal tudná gazdagítani vállalkozását egy online időpontfoglaló és vendégkezelő rendszerrel. Olyanok is vannak, akik már megégették magukat különböző nem teljesen professzionális online bejelentkezést kínáló programokkal és ezért nem akarnak időt fecsérelni egy újabb megismerésére.

Egy biztos! Mi nem sajnáljuk az időt és az energiát arra, hogy eljuttassuk hozzátok az online világ nyújtotta csodákat! Ezért szerveztük meg Salonic Roadshow sorozatunk első alkalmát, mely egy ingyenes bemutató azoknak akik régóta szemeznek az online időpontfoglalással, de még nem volt idejük vagy merszük kipróbálni. Szeretettel várjuk azokat a szakembereket is, akik már használnak valamilyen rendszert, de nincsenek 100%-osan megelégedve vele.

A bemutatót úgy alakítottuk ki, hogy 2 óra alatt teljes képet adjunk a Salonicról és lehetőség nyíljon a program kipróbálására. Azok akik részt vesznek a programon, egy saját Salonic profillal térhetnek haza! Az alapbeállításokat közösen elvégezzük, ezt követően pedig 1 hónap áll rendelkezésre a tesztelésre. Megsúgjuk, a legtöbb ügyfelünk nem várta ki a 30 napot, hanem 1 hét alatt átállt a Salonicra!

A bemutató alkalmával néhány marketing tippet is adunk, ugyanis a Salonic jóval több egy időpontfoglaló rendszernél! Segítségével növelhető a vendégek hűsége, és ezért egy perccel sem kell többet dolgozni mint eddig! Sőt, néhány kattintással átláthatóvá válnak a pénzügyek és megnézhető az üzletkihasználtság, az automatikus időpont emlékeztetők pedig helyettünk dolgoznak!

Te is szeretnél egy ilyen szuper rendszert? Akkor gyere el június 3-án az Eleven Australia Központba és ismert meg a Salonicot!

A részvétel INGYENES és REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

A Salonic az új naptárad – Időpontfoglaló rendszer bemutató alkalmával két időpont közül tudsz választani:

– délelőtt 10:00-től 12:00 óráig
– délután 14:00-től 16:00 óráig

A bemutató két részből áll, egy előadásból és egy tréningből.

– Előadás: Online időpontfoglalás napjainkban – Bemutatkozik a Salonic
– Tréning: Első lépések a Salonickal

Előadó: Bogdán Dávid – A Salonic megálmodója

Az előadás alkalmával életszerű példákon és valódi történeteken keresztül megismerheted a Salonic célját és működését. Illetve lehetőség nyílik rá, hogy feltedd a rendszerrel kapcsolatos kérdéseidet.

A tréning során pedig létrehozhatod saját Salonic naptáradat, és kipróbálhatod az összes funkciót. Mindenben segítünk, és megmutatjuk, hogyan jön létre egy Salonic profil lépésről-lépésre.

Fontos, hogy a bemutatóra hozd magaddal a munkádhoz jelenleg használatos papírnaptáradat valamint egy okos telefont, laptopot vagy táblagépet amin a tréning alkalmával dolgozni tudsz.

Regisztrálj most és jegyezd a dátumot!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés