Salonic a fodrász szakma szerelmeseinek!

Tartalomjegyzék

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Wella Professionals csapatának együttműködő partnereként részt vehetünk a Wella Studio, Word of Wella rendezvényén. A szakmai nap célja, hogy a meghívott oktatók és előadók minél több területen támogassák a fodrász szakma szerelmeseit, kitűzött céljaik elérésében.

Ahogy a 19. század végén Alexandre F. Godefoy franciaországi szalonjában megjelent az első (porszívóból továbbfejlesztett) elektromos hajszárító, úgy bukkannak fel manapság az online naptárak és bejelentkezési felületek a fodrászatokban.

Ha belegondolunk anno micsoda forradalmi újításnak számított, hogy nem a porszívó kifúvó nyílásán keresztül kiáramló meleg levegővel kellett szárítani a hajat, hanem volt erre egy külön elektromos szerkezet, azonnal megértjük mit hoz a Salonic online rendszere a fodrászok világába!

Több szabadidőt, profizmust és fejlődést!

A Wella WoW változatos szakmai tartalmakkal várja a rendezvényre érkezőket, a gazdag program déli 12:00-től egészen este 20:00 óráig tart.

A rendezők mindenre gondoltak, úgyhogy a színvonalas előadások mellett egy csini sminkre és frizura készítésre is be tudnak jelentkezni a résztvevők, hogy ne csak okosak, hanem szépek is legyenek a nap folyamán. 🙂 Itt jövünk mi a képe, ugyanis az időpontokat kizárólag a Salonic online bejelentkezési rendszerén keresztül tudják lefoglalni az érdeklődők. Meg kell súgnunk, hogy legfrissebb információink szerint a könnyen kezelhető felületnek köszönhetően gyorsan fogynak a helyek.

Persze személyesen is megtalálhatóak leszünk a rendezvényen, sok szeretettel várunk Titeket a standunknál. Minden kérdésetekre válaszolunk, ha pedig a helyszínen igényeltek 30 napos ingyenes próbaverziót, akkor az első éveben 40% kedvezményt adunk minden új Salonic előfizetéshez.

Ugyan a rendezvény teltházas, ám inspirálódás végett érdemes végigolvasni a Wella Wow részletes programját:

  • 12:30 – 13:15: SYSTEM PROFESSIONAL SIKERSZTORI
    Képíró Tamás vendége Varga Betti, System Professional fodrász Kaposvárról, aki elmeséli milyen előnyöket biztosítanak számára a System Professional szalon szolgáltatások. Ezen felül Képíró Tamás bemutatja a System Professional új Styling és Men vonalakat, melyek további lehetőségeket biztosítanak a szalon célok elérésében.
  • 13:15 – 14:00: Szalon inspirációk Pápai Gábortól
    Gábor igen izgalmas témával készül számodra. Modelljein keresztül bemutatja, hogyan gyűjt inspirációt egy kollekció elkészítéséhez, ezt hogyan ülteti át a frizurákra és a mindennapi szalon munkára. Tavaszi kollekcióját pret-á-porter stílusban, azaz teljesen hordható, utcai változatban készítette el.
  • 14:30 – 15:30: Jövőbe mutató megoldások
    Az élet számos területén fontos, hogy előrelátóak legyünk és ne kizárólag a mának, a mában éljünk. A világ felgyorsult és lehetőségek tárháza áll a szakemberek részére a versenyképesség megőrzéséhez. Egy rövid ízelítővel szolgálunk: Barna Alexandra, szépségipari marketing specialista, Wellai Yvette Life Coach és a Wella Professionals márka elkötelezett híve, valamint Képíró Tamás fognak betekintést nyújtani.
  • 15:30 – 16:30: GENERATIONS
    Csonka Tímea és Matos Tekla arra vállalkozik, hogy korosztályonként mutassák be neked az aktuális divatnak megfelelő szín-és formavilágot. Hisznek abban, hogy minden korosztály lehet divatos és trendi. Érdekesség, hogy saját vendégeiken mutatják be a kortalan divat világát, vagyis valós szalonszituációkat hoznak nektek a színpadra.
  • 17:15 – 18:15: SEB MAN
    Bemutatjuk a HATÁROK/NÉLKÜLI férfiak világát!
    A férfi vendégek száma növekszik, ráadásul gyakoribb szalon látogatók mint a hölgyek és egyre magasabb elvárásokat támasztanak a szalon szolgáltatásokkal szemben. A Seb Man a férfiak igényét hivatott kiszolgálni teljeskörűen, de ugyanakkor könnyen átlátható módon.
    A férfiak világába Marosfalvi László és Pulya Misi kalauzol el!
  • 18:30 – 19:30: Look & Learn hajvágás Veress-Győri Sándorral
    WoW rendezvényünk nem lenne teljes Veress-Győri Sándor fantasztikus hajvágásai és egyedülálló stílusa nélkül. Büszkék vagyunk, hiszen Sándor és felesége Mariann három nemzetközi felkérést is kapott, így májusban Rigában, Tallinban és Vilniusban is megmutatják páratlan tehetségüket a Wella Professionals színpadán.

A Wella WoW szakmai napjának résztvevői rengeteg hasznos témával, elismert szakemberekkel és előadókkal találkozhatnak a rendezvényen sőt, Molnár Andrea, a Wella Professionals Szépségnagykövete is velünk tart a programon.

Mi már nagyon várjuk és biztosak vagyunk benne, hogy Ti is!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés