Profi online bejelentkezési felület fotósoknak

Tartalomjegyzék

A Baba Box Studio megálmodóival, Gné Kerti Szilvia és Gulyás Antal fotográfusokkal beszélgettünk, akik egy olyan teret hoztak létre baba fotósok, valamint szülők számára, amit úgy használhatnak, mintha a saját stúdiójuk lenne. Ebben az önállóságban segít a Salonic, ahol a fotósok online lefoglalhatják a szabad időpontokat.

https://baba-box-studio.salonic.hu

A babafotózás a szakmán belül egy külön műfaj, amelyhez megfelelő hátterek és speciális kellékek szükségesek. Meglehetősen széles repertoár kell, hogy a picikről megfelelő környezetben lehessen professzionálisan komponált képet készíteni. A Baba Box Studio azoknak a fotósoknak ad teljesen felszerelt munkateret, akik baba fotózásra specializálódtak, de nincs lehetőségük beszerezni az összes kelléket vagy nem tudják hol tárolni őket.

Használd úgy, mintha a saját stúdiód lenne

Szilvia és Antal egyéni háttereket alkottak laminált padlóból amelyek akárhogy variálhatóak és mindent úgy rendeztek be, hogy a stúdió az összes felmerülő igényt kiszolgálja a babák fotózás során. Így a Baba Box Stúdioban minden feltétel adott, hogy 11 napos kortól 4 éves korig csodás baba fotók készüljenek.

„Az a célunk, hogy a fotós otthon érezze magát, használja úgy a stúdiót, mintha a sajátja lenne. Nem kell létrehoznia saját helyet, mert minden megvan nálunk. Sőt, a visszajáró fotósok belépő kóddal mehetnek be, az általuk lefoglalt időpontban.” – mesélte Szilvia.

Miért a Salonic?

A Baba Box Stúdió Salonic oldalára lépve a stúdió foglalható 1 és 2 órás időintervallumokra. A rendszer azonnal megmutatja, mikor van szabad hely, a fotós pedig be tudja foglalni online.

Szilvia és Antal asszisztenciát biztosít a fotózások alkalmával, segítenek a világítás technikában, a beállításokban, a fotósnak csak a modelljét, a gépét és az objektíveket kell hoznia.

Ám a fotós páros hosszabb távon azt tervezi, teljesen önműködővé teszik a stúdiót, az időpontfoglalástól kezdve a bérleti díj fizetésén át, a tér használatáig. Ennek az automatizációnak szerves részét képezi a Salonic rendszere, amelyen keresztül mindez megtörténhet.

  • Az online bejelentkező felület lehetővé teszi az időpontfoglalást.
  • A bankkártyás fizetés funkció által a bérleti díj kifizethető.
  • A rendszer automatikus számlát küld a bérlőnek a fizetést követően.

Így a fotós tényleg 100%-ban úgy érezheti magát, mint aki a saját stúdiójában fogadja ügyfeleit.

Csomagváltás

Szilvia és Antal fotósként dolgoznak, emellett jött a Baba Box Stúdió ötlete, melyet Szilvia álmodott meg, hogy másoknak is lehetőséget teremtsen a baba fotózásra. Mivel a bérlést önműködőddé akarta tenni, egyértelmű volt, hogy egy olyan rendszerre van szüksége, ami átláthatóvá teszi a foglalásokat. Így talált a Salonicra, ahol elsőre egy BASIC csomagra fizetett elő.

https://www.salonic.hu/idopontfoglalo-rendszer-basic-csomag

Ám, ahogy kezdett kikristályosodni, hogy mi mindenre lenne szükség ahhoz, hogy a stúdió valóban „önjáróvá” váljon, rájött, hogy a Salonicban további hasznos funkciók vannak, amelyek segítik a bérbeadást. Ezért úgy döntött, amint beindul a bérlés, PRO csomagra vált, hiszen bőven megéri!

A Salonic rendszerén keresztül mindent el tud majd intézni, az időpont egyeztetéstől kezdve, a belépési kód kiküldésén keresztül a fizetettetésig és a számlázásig.

https://www.salonic.hu/funkciok/bankkartyas-fizetes

Hogyan tovább?

A Baba Box Studio további tervei közé tartozik, hogy franchise hálózatot építsen ki országszerte, olyan fotósoknak akik kifejezetten baba fotózással foglalkoznak.

https://www.facebook.com/tibianconero5

Ezentúl egy olyan merész ötletük is van, hogy a stúdiót szülők-családok számára ajánlják fel, akik nem engedhetik meg magunknak, hogy profi fotósokkal készítessenek baba portfóliót, ám az igényesen berendezett környezetben, szép családi fotókat készítenének saját készülékeikkel.

Szeretted a cikkünket? Akkor támogasd munkánkat egy megosztással!

Kipróbálnád a Salonic rendszerét? Regisztrálj ingyenesen és használd 1 hónapig díjmentesen!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés