Online időpontfoglalás Pilates órákra

Tartalomjegyzék

Stamina Pilates azaz Biró Anikó a bankkártyás előleg fizetés és a csoportos időpontfoglalás funkciók miatt választotta a Salonicot.

Anikó 2010-ben nyitotta meg saját mozgásstúdióját, a Stamina Pilates-t, Sopronban, ahol azóta is tanít. Kiscsoportos és egyéni órákat vállal, célja, hogy a hozzá forduló embereknek segítsen egészségesen, fájdalom nélkül élni.

Kidolgozott egy olyan komplex programot, amelynek segítségével teljes életmódváltásra tehet szert -a mozgás területén- az, aki hozzá fordul segítségért. A program része a rendszeres mozgás és a tartáshibák korrigálása. A programhoz videók, oktató anyagok és személyes edzések tartoznak. Ezentúl Anikónál heti rendszerességgel NMPT gerinctorna és Pilates Flow órák látogathatók.

Hogy jött képbe a Salonic?

Anikó évek óta egy másik online rendszert használt, ám hiányzott neki néhány olyan funkció, amelyeket a Salonicban megtalált. Az egyik a csoportos időpontfoglalás volt, hogy egy órára többen is be tudjanak jelentkezni hozzá. A másik a bankkártyás fizetési lehetőség volt, hogy lehetősége nyíljon online bérletet, utalványt értékesíteni.

Mivel a Salonicban az online bankkártyás fizetés mellett automatizált elektronikus számlázásra is lehetőség nyílik, Anikó egy csapással több adminisztrációs teher alól mentesült. „Órákat nyertem ezzel az online rendszerrel”– mesélte az interjú alkalmával.

https://stamina-pilates.salonic.hu

Milyen feladatokat végez el a Salonic?

Anikó az alábbiakat sorolta fel:

  • A Salonickal könyebb az online megjelenés, hiszen a weboldalamba és a Facebook oldalamba is be tudom ágyazni.
  • Automatizálja a számlázást és online tudom értékesíteni a bérleteimet, ajándékutalványaimat.
  • A vendégeim akár késő este vagy éjszaka is be tudnak foglalni hozzám.
  • Rengeteg időt spórolok az online időpontfoglalással, mert nem kell mindenkivel egyesével egyeztetnem. Az órákon úgy is beszélgetünk, úgyhogy a személyesség nem csorbul.
  • A vendégeim egyszerűnek és átláthatónak találják a felületet, szívesen jelentkeznek be online.
https://stamina-pilates.salonic.hu/giftcards

Anikó először a gyermeke születésekor döntött úgy, hogy online időpontfoglaló rendszert használ, mert több időt szeretett volna az anyagság örömeire fordítani.

A Salonickal még több előnyös funkciót kapott, amelyeket kamatoztatni tud munkája során, hogy több ideje maradjon tanulóira.

Anikó órarendje

Hetente átlagosan 40 fő fordul meg nála, csoportos óráin és személyes edzésein összesen, így nem csoda, hogy a háttér adminisztrációt egy automatizált programra bízza.

Ha Te is oktató vagy és úgy érzed kezd felemészteni a sok szervezési és adminisztrációs feladat, próbáld ki a Salonic TEAM vagy TEAM PRO csomagját!

Használd 1 hónapig ingyen!

REGISZTRÁCIÓ

https://www.salonic.hu/idopontfoglalo-rendszer-sport-oktatashoz

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés