MONYO főzdetúrák a Salonickal

Tartalomjegyzék

Történetünk a MONYO Brewing Co. sörfőzdével közel 1 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a csapat páros főzdetúra ajándékkártyákat készített Valentin napra.

A MONYO Brewing és a Salonic találkozása

Az ajándékba vásárolható főzdetúra kártyák 2 főre szóltak, és Valentin nap után lehetett beváltani őket a szervezett üzemlátogatásokra. Ehhez azonban a MONYO Brewing Co. csapatának szüksége volt egy olyan időpontfoglaló rendszerre, amin keresztül a résztvevők online be tudnak jelentkezni. 400 fő bejelentkeztetését kellett megoldaniuk a lehető legegyszerűbben.

Így találtak a Salonic online rendszerére, melynek csoportos időpontfoglalás modulja lehetővé tette az előzetes bejelentkezést.

A csapat olyan időpontfoglalót keresett, ahol meg lehet adni az időpontokat, a csoportlétszámot és be lehet azonosítani a jelentkezőket az e-mail cím alapján.

https://monyo-brewing-co.salonic.hu

A páros ajándék főzdetúrákat követően az üzem részt vett a Nyitott főzdék napján, ahol szintén nagy létszámú látogatót tudtak fogadni a Salonic rendszere által.

Mi az a MONYO Brewing?

„A MONYO Brewing, egyike az ország első újhullámos sörfőzdéinek, melyet 2014-ben alapított Pein Ádám és Németh Anti Kőbányán, azzal a céllal, hogy létrehozzák a kézműves sör 2.0-át. Ádámnak elege lett abból, hogy hiába próbálta hazai kézműves sörökkel kiszolgálni a vendégeit a Kálvin téri MONYO-ban, azoknak a minősége rendkívül ingadozó volt akkoriban. Innen jött az ötlet, hogy saját sörfőzdét alapít. Már csak egy embert kellett találnia, aki sört is tud főzni. Ekkor ajánlották neki Antit.

https://www.monyobrewing.com/about

Anti az első házisörfőzők egyike az országban. Ahogy sokan mások ebben a szakmában, ő is egy lábosban kezdte a sörfőzést otthon a konyhában. Végül annyira megtetszett neki a sörfőzés kreatív világa, hogy az egyetemi oktatói pályát is otthagyva zugfőzdét alapított a barátai legnagyobb örömére. Reggeltől estig különböző sörökön kísérletezett a titkos “laborjában” míg végül gerilla sörfőzővé vált, ahol már nagy tételben is le tudta főzni a receptjeit különböző főzdék üstjeiben. Ekkor már egy szélesebb réteg körében is egyre népszerűbbé váltak a formabontó sörei.

Ők ketten végül 19-re lapot húztak és minden mozgósítható tőkéjüket és energiájukat feltéve, gyakorlatilag fél év alatt a semmiből építették fel a MONYO Brewing-ot. A cél az első percekben ugyanaz volt, ami ma is: kompromisszummentes sörök gyártása a fogyasztóknak.”

Karácsonyi túrák és ajándékcsomagok

Ha felmentek a MONYO Brewing Co. Facebook oldalára már láthatjátok az új eseményeket, melyekre a Salonicon keresztül be is tudtok foglalni. Például egy közös sörfőzést vagy céges karácsonyi főzdetúrát.

https://www.facebook.com/MonyoBrewingCo

A webshopban több féle ajándékcsomag található, melyeket már most házhoz lehet rendelni, elkerülve a tömeges vásárlást az ünnepi időszakban.

https://www.monyobrewing.com/shop

Te is profi online időpontfoglalót keresel?

Legyen szó egyedi vagy csoportos időpontfoglalásról, a Salonic tökéletes választás! A regisztrációt követően 30 napig teljesen ingyen használhatod.

Próbáld ki most és kezd a 2022-e évet egy új ONLINE IDŐPONTFOGLALÓVAL!

https://www.salonic.hu/idopontfoglalo-rendszer-30-napig-ingyen

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés