Miért érdekel egy programozót a fodrász szakma?!

Tartalomjegyzék

A Fodrászinfóval készített Facebook live adásunkat a cikk megjelenésének pillanatában már több, mint 4000-en látták, nem csoda a nagy érdeklődés, hiszen Heiszler Ivett segítségével rengeteg olyan témát kiveséztük, amelyek érintik a szépségiparban dolgozó szakembereket.

Kíváncsiak vagytok miről volt szó a Fodrászinfó – Salonic live-ban?!

  • Dorka szájából elhangzanak a Salonic általános jellemzői illetve a legkényesebb kérdések, melyeket mind megválaszolunk az adásban.
  • Ivett részletesen beszél a raktárkészlet kezelésről amit a napokban indítottak el a szalonban, illetve elmeséli a „fekete lista” működését, mely az egyik kedvenc funkciójává vált a Salonicban.
  • Dávid pedig elárulja mi-mindenen ment keresztül annak érdekében, hogy megismerve a szépségipar működését, programozóként a legjobbat hozza ki a Salonic online időpontfoglaló rendszeréből.

A tapasztalaton alapuló gyakorlati példák a leghasznosabbak. Legyen szó egy fodrászatban használatos technikáról vagy egy számítógépes program alkalmazásáról, úgy tanuljuk meg ha kipróbáljuk. Ezen az elven működik a Salonic online időpontfoglaló és vendégkezelő rendszer is.

  • Mi kitaláljuk és létrehozzuk a funkciókat, amelyekkel gyerekjátékká válik az online időpontfoglalás és a szalon statisztikáinak áttekintése valamint a raktárkészlet kezelés.
  • A szakemberek kipróbálják a funkciókat és visszajelzést adnak, mivel lehetne kiegészíteni, teljesebbé tenni őket.
  • Figyelembe vesszük a szakmától érkező feedback-et és folyamatosan fejlesztjük a Salonicot!

Mindent nem lehet leírni amiről szó volt az élő adásban, inkább nézzétek meg! ?


Hogyan válik valaki Salonic felhasználóvá?

Bárki könnyedén partnerünkké válhat, legyen szó egyszemélyes, KATA-s vállalkozásról, több szakembert foglalkoztató szalonról vagy üzletáncolatról.

Első lépés a 30 napos ingyenes próbaverzió igénylése, mely ide kattintva érhető el. 

A 30 napos próbaverzió valóban ingyenes és semmi kötelezettséget nem von maga után!

A regisztrációt követően a Salonicot azonnal élesben használhatjátok, kapcsolattartótok pedig várhatóan még aznap felkeres titeket telefonon. Igény esetén személyesen bemutatjuk a rendszer működését. 

Folyamatos támogatásunkkal rövid idő alatt napi rutinná válik a Salonic használata. Be kell vallanunk, akivel eddig komolyan elkezdtünk együtt dolgozni, szinte mindenki a partnerünkké vált. Ha valaki úgy dönt mégsem a Salonicot választja, a bevitt adatok akkor sem vesznek el a próbaidő leteltével. Nem zároljuk a rendszert, hanem elküldjük az adatokat és csak utána töröljük a fiókot.

Minden új Salonic felhasználó ingyenes oktatásban részesül. Az 1-1,5 órás bemutatkozó beszélgetés alkalmával felmérjük az érdeklődők igényeit, és testreszabottan kialakítjuk azt a stratégiát amivel át tudnak állni a Salonicra. Abban az esetben ha már használtatok hasonló vendégkezelő rendszert, úgy a korábbi rendszer adatainak áthozatalában is segítséget nyújtunk. Az ingyenes oktatás alkalmával megmutatjuk, hogyan működik a rendszer, és elvégezzük az alapvető beállításokat, (pl. szolgáltatások, munkatársak, munkaidők, vendégadatok, jogosultságok, kassza használat, stb.)

Üzletvezetőként, szalon tulajdonosként, a konzultáción feltehetitek az összes induláshoz szükséges kérdést, ha pedig nagyobb szalonról beszélünk, akkor tréninget tartunk a szakemberek és a recepció számára. Ezt követően sem hagyunk magatokra, mindenki dedikált kapcsolattartóval dolgozik, akit kereshet üzemeltetéssel kapcsolatos kérdés esetén.

Tudjuk, hogy hihetetlen, de mi így dolgozunk! 🙂


Amennyiben szeretnétek több információhoz jutni és megismerni Salonic csomagjainkat, forduljatok hozzánk bizalommal! 

Online időpontfoglalás itt.

Szeretettel várunk irodánkban!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés