Meglepetés gyerekeknek

Tartalomjegyzék

Itt a gyereknap, ideje ajándék után nézni! Szeretnénk bemutatni Nektek néhány Salonic ügyfelünket, akik gyermekeknek szóló szolgáltatásokkal várják a családokat.

Ismerjétek meg olyan Salonic felhasználóinkat, akik speciálisan gyermekek részére alakították vagy bővítették ki szolgáltatásaik palettáját. Legyen szó hajvágásról, babafotózásról, arcfestésről, közös élményben részesül az egész család! Ha még nincs meg az ajándék gyereknapra, azonnal foglalhattok időpontot online! Adunk pár tippet, mivel lepjétek meg a kölyköket.

Body-Face Academy & Spa

Csom Barbara kozmetikusmester szalonjában, különös figyelmet szentelnek a szülő-gyermek kapcsolatra. Minden korosztály talál megfelelő szolgáltatást.

Szülőként egyéni babamasszázs (online) tanfolyamon lehet résztvenni. Különleges ünnepekre a gyerekeknek arcfestést készítenek. Tiniknek pedig az „első tini kezelésem” alkalmával segítenek átvészelni ezt az általában bőrproblémás időszakot.

https://body-face-academy-spa.salonic.hu

Kócos Manó Családi-és Gyermekfodrászat

Kócos Manó Családi-és Gyermekfodrászat gödöllői üzletének fókuszában a gyermekek mellett a családok szerepelnek. A szalon kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy a kis csöppségek otthonosan érezzék magukat és igazi családias hangulat alakuljon ki. Pl.: fekvő „csigabigás” fejmosó, kisautós hajvágószék és türelmes, mosolygós fodrászok, akik nem csak az ollóval bánnak nagyszerűen, de kiválóan értenek a gyerekek nyelvén is. Az első hajvágást oklevéllel és az első levágott hajtinccsel jutalmazzák. A csapat célja, hogy a hajvágás élmény legyen a szülőnek és gyereknek egyaránt.

https://kocosmano.salonic.hu

Időnként animátorok segítik a fodrászok munkáját, lekötik a gyerkőcök figyelmét a hajvágás közben vagy amíg a család többi tagja szépül a szalonban. Vállalnak születésnapi zsúrokat és alkalomszerűen kézműves foglalkozást tartanak.

Gyereknap alkalmából egy különleges meglepetéssel készülnek, mégpedig azzal, hogy élő mesemondót hívnak meg az üzletbe, aki innentől fogva minden szerdán mesét mond a hajvágásra érkező lurkóknak.

Apa-Fia hajvágás és barber élmény

Található Budapesten néhány olyan különleges barbershop, ahol együtt várják a család fiú és férfi tagjait.

A G-cutz barbershop gengszter borbélyainál jó kezekben lesztek! Várnak minden fater urat, aki gyereknap alkalmából – vagy egyébként – fiával együtt foglalna helyet a borbély székben. Szombatra még vannak szabad helyek!

Ha az Apa-Fiú páros, női gondoskodásra vágyik, irány az A76 Barber Queens – Borbély csajok a Móricz Zs. körtéren vagy az A76 Barber Queens – Borbély csajok az Andrássy 76-ban! A barber lányokban vakon meg lehet bízni, férfias frizkókat varázsolnak apának és fiának!

Baba Box Studio

A Baba Box Stúdióban egy profi fotózás alkalmával megörökíthetitek a legszebb családi pillanatokat, mint egy első újszülött gyermek vagy egy kis tesó érkezése. A stúdió változatos díszletei kifejezetten babafotósára lettek kialakítva. A stúdió fotósok számára bérelhető, valamint Gné Kerti Szilvia fotográfus örömmel vállal családi és gyermekfotózást.

https://baba-box-studio.salonic.hu

FunkyMonkey Kids Beauty&Spa

A FunkyMonkey Kids Beauty&Spa egy egyedülálló gyermek szépségszalon, ahol sok éves tapasztalattal és szakértelemmel, valamint határtalan türelemmel várják a család legkisebb tagjait, akár pár hónapos kortól. Az élményfodrászat választható kisautóban történik, ahol mesét nézhetnek hajvágás közben a gyerekek. A kislányoknak egyedülálló Spa székek nyújtanak lehetőséget egy kis csajoskodásra, hajfonásokra, körömlakkozásra, arcfestésekre és csillámtetoválásokra!

Bízunk benne, hogy sikerül választani valami szuper meglepetést gyereknapra, mert szerintünk a legértékesebb ajándék az élmény és a közösen eltöltött minőségi idő!

A képek alatt találjátok a szolgáltatók online időpontfoglaló felületét, ahol akár azonnal be tudtok jelentkezni!

Szolgáltató vagy és időpontfoglalót keresel?

A Salonic minden szolgáltatáshoz hasznos eszköz, ahol időpontra érkeznek az ügyfelek. Automatizálja a bejelentkezést és a háttér adminisztrációt.

Regisztrálj ingyenesen saját Salonic fiókot, és használd a rendszert 30 napig ingyen!

https://www.salonic.hu

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés