Hogyan vezessem be az online bejelentkezést?!

Tartalomjegyzék

Ha csak az tart vissza egy profi vendégkezelő és online időpontfoglaló rendszer használatától, hogy attól félsz a munkatársaid vagy a vendégeid nem tudják használni, akkor olvasd végig ezt a cikket! Lépésről-lépésre összefoglaljuk neked, mit kell tenned ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan tudj a Salonickal dolgozni!

1, Hogyan kezdjek neki? 

Már az ingyenes próbaverzió igénylésekor mindent be tudsz állítani a Salonicban. Ha akarod, 15 perc alatt be tudod izzítani a programot, de ha rögtön rászánsz néhány órát, egészen odáig el tudsz jutni, hogy:

–  Beállítod a személyes és/vagy szalon adatokat.

–  Létrehozod a naptáradat/naptárakat.

– Árral és időtartammal ellátva felsorakoztatod a szolgáltatásokat.

2, Hogy fog kinézni?

Ha fontos számodra a színvonalas külső megjelenés, minden dolgozóhoz és szolgáltatáshoz képeket, referenciákat tudsz feltölteni. Személyre szabhatod naptárad színvilágát, és az online foglalási felületen egy teljes képernyős, hívogató fotót helyezhetsz el a szalonodról vagy fő szolgáltatásodról.

3, Mi lesz a meglévő időpontokkal? 

Miután tartalmilag és dizájn szempontjából testre szabtad saját Salonic online bejelentkezési naptárad, már csak egy fontos lépés választ el attól, hogy megoszd ezt az újdonságot a „nagyközönséggel“, mégpedig a meglévő időpontok felvitele. Itt több lehetőséged van:

Egyesével beviszed az időpontokat. Ezzel egyidőben beírod a vendégadatokat, amelyeket innentől kezdve tárol a rendszer.

Elküldöd nekünk egy exelben a meglévő időpontokat és vendégadatokat, mi pedig beimportáljuk őket Salonic naptáradba.

4, Hogyan tudnak online időpontot foglalni hozzám?

Ha szépen fel van töltve az online naptárad, akkor láthatóvá válnak a szabad időpontjaid. Ez mindenkinek előnyös. 

Bárhol és bármikor pontosan meg tudod nézni, hogy mikor, ki és milyen szolgáltatásra jön hozzád.

Vendégeidnek csak azok az idősávok jelennek meg, ahova be tudnak jelentkezni. (Függetlenül attól, hogy szünetet írtál be magadnak, szabadnapod van vagy már foglalt az összes időpontod arra a napra.)

– Azt is könnyedén beállíthatod, hogy mely szolgáltatásaid legyenek online foglalhatóak, illetve mennyivel előre foglalható hozzád egy időpont. Ezek mind egyénileg testreszabhatóak.

– Amit még el kell döntened, hogy az online foglalások automatikusan vagy manuálisan kerülnek visszaigazolásra. Az első esetben neked semmit sem kell tenned, az időpont megjelenik a digitális naptáradban, a vendég számára pedig azonnal érkezik a visszaigazolás az időpontjáról. Az utóbbinál kapsz egy e-mailt a foglalásról, amit jóváhagysz vagy felül tudsz bírálni. (Pl.: módosíthatod a szolgáltatás árát és/vagy időtartamát.) Tehát az irányítás továbbra is a te kezedben van!

Kizárólag tőled függ, hogyan állítod be a Salonicot, válaszd azt az ügymenetet ami legjobban támogatja a munkádat!

5, Hogy érehtő el a foglalási felület? 

A Salonic online felülete pillanatok alatt összeköthető az üzleti Facebook oldaladdal, ahonnan egy gombnyomással tudnak vendégeid időpontot foglalni.

– Ha saját weboldalad van, létehozhatsz egy „online időpontfoglalás“ menüpontot, vagy call to action gombot helyezhetsz el a főoldalon. A legmenőbb megoldás pedig az, ha weboldalba illeszthető online foglalási widgettet használsz! Nézd csak, így néz ki:

5+1, Hogyan vezessem be az online bejelentkezést? 

Ugye tudod, hogy hiába van nálad az inkák kincse, ha nem szólsz róla senkinek, a kutya sem fog a csodájára járni?! Ezért amint használatra kész a Salonic online bejelentkezési felületed, hírét kell adnod vendégeid felé!

– Meglévő és jővőbeli vendégeid legegyszerűbb csoportos informálási módja, ha egy kedves Facebook bejegyzést írsz nekik, hogy mostantól 0-24 órában bátran foglalhatnak hozzád időpontot. Oszd meg az online foglalási felület linkjét, így azonnal kattinthatnak időpontért.

A weboldaladra is kiírhatod vendégeid számára, hogy a leggyorsabb és legmegbízhatóbb módja az időpontfoglalásnak, ha online jelentkeznek be.

– A Salonicnak saját hírlevélküldő funkciója van, melyen keresztül rögtön az indulásnál küldhetsz egy hírlevelet az online időpontfoglalásról. Akár egy időszakos kedvezménnyel is összekötheted a Salonic bevezetését, például 10%-os kupont kap aki online foglal.

Érdemes néhány Salonicos brosúrát elhelyezni a szalonodban, hogy vendégeid maguktól kérdezzenek rá, miként működik az online időpontfoglalás.

Összességében semmi veszíteni valód nincsen!

Mi megmutatjuk az utat, sőt azt is, hogyan járj rajta! Neked csak a döntést kell meghoznod, és minimális energia befektetésével elindulni velünk! Rövidesen a saját bőrödön fogod tapasztalni, hogy mennyi időt spóról meg neked a Salonic, arról nem is beszélve, hogy a vendégeid és a kollégáid mind imádni fogják!

PRÓBÁLD KI 30 NAPIG INGYEN!

További információkért, valamint kérdés esetén hívj minket az alábbi telefonszámon, +36 30 40 6 88 77 vagy IDE KATTINTVA foglalj hozzánk online időpontot bemutatóra!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés