Fontos mérföldkő: Zrt.-vé alakult a Salonic

Zrt.-vé alakul a Salonic

Tartalomjegyzék

Új év, új lendület. Ebből is az eddigi legnagyobbal rajtolt 2024, hiszen a sokak által várt és elképesztően népszerű Mobil Appot követően máris újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk: Kft-ből Zrt.-vé alakult a Salonic. Természetesen továbbra is én, Dávid, azaz Mr. Salonic vezetem a hajót, bővül a legénység és ha tovább olvasol, azt is megtudhatod, hogy miért volt szükséges ez a változás.

A Salonic Zrt.-vé alakítása a márka előtt álló óriási fejlődés legelső lépése, hiszen ha követed a kommunikációnkat, akkor már tudod, hogy a középtávú tervek között a nemzetközi piacra lépés is szerepel. Ennek pedig Ti, Salonicosok örülhettek a legjobban, mert ha lehet, még nagyobb minőségben, még több speciálisan a szépségiparra szabott funkcióval, újabb és újabb innovatív megoldásokkal készülünk. 

Ennek legelső lépése volt a hazai piacon egyedülálló, mesterséges intelligenciával támogatott Salonic Mobil App bevezetése, amellyel célunk az asztali verzióval megegyező funkcionalitás fokozatos elérése a mobilalkalmazásban. Érkeznek az újabb funkciók, teljesen megújul a Salonic felülete, hogy még kényelmesebb, még informatívabb és még profibb megoldásokkal segíthessük a mindennapi munkádat. 

A Salonic-kal minőségben és funkcionalitásban olyan egyedi rendszert építünk, amit máshol nem kapsz meg. Úgy gondoltunk ezért, hogy a nagyszabású tervek megalapozásához és a folyamatos fejlődés biztosításához a Zrt. a megfelelő és méltó cégforma. 

Miként érint téged a Zrt-vé alakulás? 

A Zrt.-vé alakulással kapcsolatos legfontosabb változás, hogy a számlákat mostantól a Salonic International Zrt.-től kapod majd. A székhelyünk és a bankszámlaszámunk változatlan. A pontos adatokat honlapunkon bármikor megtalálod.

A Salonic International Zrt. egyben egy új korszak és a látványos fejlődés kezdete. Egy pénzügyileg stabil, szakmailag kivételes, ügyfélkiszolgálásban és támogatásban pedig változatlanul kimagasló szolgáltatásra számíthatsz, ami a Te vállalkozásod növekedését és fejlődését méltó módon kíséri és támogatja most és a jövőben egyaránt. 

Üdv a fedélzeten, irány a csillagos ég!

Bogdán Dávid, Mr. Salonic

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés