Falat bontottunk a Borsányi Hajgyógyász Stúdióban

Tartalomjegyzék

Eltűntek a papírok Borsányi Andrea életéből és szalonjából, miután használni kezdte a Salonicot. Rossz emlékei miatt először nem hitt benne, de mostanra megnyugodott, hiszen bízott bennünk. Rendszer van a vállalkozásában, sőt már az új honlapját is mi készítjük.

Egy ismerőse, Rábits Péter ajánlotta Borsányi Andreának a Salonicot. A Borsányi Hajgyógyász és Fodrász Stúdió tulajdonosa korábban már dolgozott egy másik programmal, de nem kedvelte. Rossz tapasztalatai miatt eleinte a Salonicért sem lelkendezett. Kipróbálta, majd “félretette” és nem használta. Dávid és Csaba nem hagyta annyiban, hiszen egyetlen ügyfelet sem hagyunk magára. Pár hét múlva személyes találkozót szerveztek Andival és mindent lépésről lépésre átbeszéltek.

Egycsapásra minden megváltozott: Andi rögtön szerződést akart – emlékezett vissza Dávid. Andi megjegyezte, számára nagyon fontos, hogy cége tiszta és rendszerezett legyen. Elragadta Dávid és Csaba lelkesedése és természetesen a Salonic. A találkozó után szépen lassan elfogytak a papírok a szalonból, nem használnak most már határidőnaplót sem, csak a Salonic maradt. Nem kell kapkodniuk a telefonok után, minden megy magától, a vendégei online foglalnak.

A fodrászatában használja a kassza funkciót is, így látja, hogy mennyi volt a bevétel és a kiadás. Ezzel együtt a „könyveléshez” használt füzetek is a padlásra kerültek. Nincs papír káosz, csak pár kattintás és látja a napi, a heti, vagy a havi bevételt.

Visszakanyarodva az online foglalásokhoz a vendégeitől csak pozitív visszajelzést kapott, amióta használja a Salonicot. Andi szerint komolyabban veszik az emberek azt a szolgáltatót, aki folyamatosan fejleszti vállalkozását és kedvez a vendégeinek. Erre visszajelzéseket is kap és jól esik neki, hogy többen megjegyezték: “látom fejlődsz, nagyon profi a program.”

Továbbá segítünk Andinak egy új honlap készítésében, ami jelenleg folyamatban van. Sőt hamarosan a webshopjában hajgyógyászati és fodrász készítményeket forgalmaz majd.

Voltak akadályok, de közösen sikerült megoldani a problémákat. A legfontosabb, hogy bízzanak bennünk az ügyfeleink és mindezt Andinál is sikerült elérnünk, aki ugyan szkeptikus volt, de ma már tudja, hogy mindig számíthat ránk, ha elakad valahol.


Borsányi Hajgyógyász és Fodrász Stúdió

Cím: 1137 Budapest, Szent István krt. 20
Telefon: 06 20-288-4422
E-mail: info@hajgyogyasz.eu
Facebook

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés