Excel táblázat helyett kassza funkció

Tartalomjegyzék

Évek óta jól működő papír és excel alapú rendszert váltottak le Salonicra az Aloe Thai Masszázs & Spa szalonjaiban. A táblázattal szinte mindent lefedtek: bejelentkezések, költségek, pénztári ki- és befizetések, de Radnai Mariann egyszerűbb és rugalmasabb megoldást szeretett volna találni.

Mariann az interneten böngészett, de nem igazán talált megfelelő programot, vagy amit talált, ott nem foglalkoztak vele. Hiába küldött több üzenetet, nagyon nehezen tudta felvenni velük a kapcsolatot, majd kiderült, hogy egyedileg nem tudnak fejleszteni, így továbbállt és rátalált a Salonicra.

Mariann elmesélte, hogy sokáig fel volt neki írva, hogy hívjon minket, de végül mégis üzenetet küldött. Csaba vette fel vele a kapcsolatot, majd a személyes találkozón már Dávid is ott volt. A szalontulajdonos megmutatta a táblázatait, amiket ki akart váltani egy átlátható és egyszerűbben kezelhető programmal.

Érdekelte a Salonic, de megmondta, az átálláshoz legalább olyan szinten kell legyen a program mint, amit ők az excelben használnak. Dávid áttanulmányozta a táblázatokat és különböző külföldi programokat is tesztelt, így született meg a kassza funkció, amivel Mariann azonnal elégedett volt és használni kezdték a szalonokban. A recepciósok nehezen alkalmazkodtak az újdonsághoz, de mára ők is megszokták és előszeretettel alkalmazzák a Salonicot.

Mariann esténként megnézi szalonjai jelentését. Látja, hogy melyik üzlet, hogy teljesített, ki mennyit dolgozott, mennyi ajándékkártyát és bérletet adtak el, vagy éppen a költségeket ellenőrzi. Egy év után úgy érzi teljesen megérte váltani, bár tisztában van vele, hogy van még hova fejlődnie, mivel az online bejelentkezést egyelőre nem használják. De ami késik, nem múlik, Mariann nemrég nyitotta negyedik Aloe Thai Masszázs & Spa üzletét, a Teréz krt. 40. szám alatt. Ennyi szalon pontos, precíz üzemeltetése nem kis feladat, szükség esetén pedig a Salonicra bármikor számíthat!


Hogyan válik valaki Salonic felhasználóvá?

Bárki könnyedén partnerünkké válhat, legyen szó egyszemélyes, KATA-s vállalkozásról, több szakembert foglalkoztató szalonról vagy üzletáncolatról.

Első lépés a 30 napos ingyenes próbaverzió igénylése, mely ide kattintva érhető el. 

A 30 napos próbaverzió valóban ingyenes és semmi kötelezettséget nem von maga után!

A regisztrációt követően a Salonicot azonnal élesben használhatjátok, kapcsolattartótok pedig várhatóan még aznap felkeres titeket telefonon. Igény esetén személyesen bemutatjuk a rendszer működését. 

Folyamatos támogatásunkkal rövid idő alatt napi rutinná válik a Salonic használata. Be kell vallanunk, akivel eddig komolyan elkezdtünk együtt dolgozni, szinte mindenki a partnerünkké vált. Ha valaki úgy dönt mégsem a Salonicot választja, a bevitt adatok akkor sem vesznek el a próbaidő leteltével. Nem zároljuk a rendszert, hanem elküldjük az adatokat és csak utána töröljük a fiókot.

Minden új Salonic felhasználó ingyenes oktatásban részesül. Az 1-1,5 órás bemutatkozó beszélgetés alkalmával felmérjük az érdeklődők igényeit, és testreszabottan kialakítjuk azt a stratégiát amivel át tudnak állni a Salonicra. Abban az esetben ha már használtatok hasonló vendégkezelő rendszert, úgy a korábbi rendszer adatainak áthozatalában is segítséget nyújtunk. Az ingyenes oktatás alkalmával megmutatjuk, hogyan működik a rendszer, és elvégezzük az alapvető beállításokat, (pl. szolgáltatások, munkatársak, munkaidők, vendégadatok, jogosultságok, kassza használat, stb.). 

Üzletvezetőként, szalon tulajdonosként, a konzultáción feltehetitek az összes induláshoz szükséges kérdést, ha pedig nagyobb szalonról beszélünk, akkor tréninget tartunk a szakemberek és a recepció számára. Ezt követően sem hagyunk magatokra, mindenki dedikált kapcsolattartóval dolgozik, akit kereshet üzemeltetéssel kapcsolatos kérdés esetén.

Tudjuk, hogy hihetetlen, de mi így dolgozunk! 

Amennyiben szeretnétek több információhoz jutni és megismerni Salonic csomagjainkat, forduljatok hozzánk bizalommal! 

Online időpontfoglalás itt, vagy a bal alsó naptár ikonra kattintva.

Szeretettel várunk irodánkban!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés