Az ötleteket (is) örömmel fogadjuk

Tartalomjegyzék

Mi elfogadjuk partnereink tanácsait és közösen fejlődünk velük! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Mayer Petra ötlete. Az Italwax Szalon Budapest szaloneveztője hívta fel a figyelmünket, hogy a Salonic telefonos verziójában is szükség lenne a menü melletti földgömbre, ami az online bejelentkezéseket jelzi.

Az ikonnak nagyon fontos szerepe van. Számmal jelzi ha van új online bejelentkezésünk, amit még nem igazoltunk vissza. Majd amikor rákattintunk ki is listázza azokat. Az értesítések most már nemcsak az asztali gépeken, laptopokon látszódnak azonnal, hanem telefonon is.

Több esettanulmányunk során is hangsúlyoztuk már és folyamatosan ezt kommunikáljuk leendő partnereink felé, hogy mi egy picit mások vagyunk, mint a többiek. Meghallgatunk minden felvetést, ötletet, majd közösen átgondoljuk és megpróbáljuk a lehető legjobb megoldást találni a felmerülő igényeknek. Petra mellett számos ügyfelünk él ezzel a lehetőséggel, amit továbbra is fenntartunk és nem fogunk soha senkinek azonnal nemet mondani.

A Millenium Center első emeletén található Italwax Szalonban január óta vagyunk jelen. Petrának ketten is ajánlották a Salonicot, majd egy személyes találkozóra invitáltuk őt. Utólag bevallotta, hogy ez nagyon tetszett neki, sőt, amit külön kiemelt beszélgetésünkkor, hogy azonnal megértette a Salonic lényegét, funkcióit és, hogy minden a szépségszalonok igényére van szabva. Ez adott neki egy magabiztosságot, majd használni kezdték az időpontfoglaló rendszert a szalonban.

Három hónap elteltével már ott tartunk, hogy vendégeinek 90 százaléka online foglal, gyorsan megszokták és nagyon profinak tartják. Talán az idősebb korosztályt nem tudta még teljesen rávenni, de folyamatosan mindenkit arra kér, hogy a Salonicon keresztül foglaljon. Sokkal rugalmasabb és a nap bármely szakában bárhonnan elérhető.

Petra korábban próbálkozott egy másik foglaló rendszerrel, de nem igazán használta. Nem volt ennyire egyszerű, átlátható és sokoldalú, mint a Salonic. Jelenleg viszont már nem tudja elképzelni nélküle a munkáját. Megjegyezte, a Salonic használatával komolyabbnak is tűnik vállalkozása és szerinte fontos lehetőség, hogy együtt tud fejlődni velünk.


ItalWax Szalon Budapest

Cím: 1052 Budapest, Piarista utca 4. I. emelet
Telefon: +36 (70) 677 3389
Facebook

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés