Automatizált fallabda pálya Sopronban

Tartalomjegyzék

A Squash Sopronba kizárólag online lehet bejelentkezni, a Salonic rendszerén keresztül. A fallabda klubban még a villany is automatizáltan működik, összhangban a pályafoglalással!

Ezt a cikket mindenképpen olvasd el, mert igazi siker sztori! Sáli Barnával, a Squash Sopron üzemeltetőjével készítettünk interjút, aki a Salonic segítségével 100%-ban automatizálta a klub használatát. Tudd meg, hogyan!

100% automatizáció

A Squash Sopron a hét minden napján nyitva van, a pályák maximális kihasználtsággal mennek. Barna 12 éve fallabdázik, főállása mellett, szerelemből üzemelteti a pályát.

Álmában sem gondolta volna, hogy ha a kezdetektől fogva online bejelentkezéssel indít el egy szolgáltatást, az teljesen önjáróvá teszi a vállalkozást.

https://squash-sopron.salonic.hu

A Salonic felületét összekötötte a fallabda terem beengedő rendszerével, így a játékosok teljesen önállóan be tudnak menni a kiválasztott pályára. A bejáratnál kóddal lépnek be, a villany fel-, és lekapcsolódik a bérelt időintervallumban.

Így nem csoda, hogy működik!

Az új vendégek automatikus SMS emlékeztetőt kapnak a Salonic rendszeréből, hogy véletlenül se hagyják otthon a visszaigazolásban kapott beengedő kódot.

Kizárólag online lehet foglalni. A pálya bérleti díját online bankkártyás fizetéssel, a Salonic Paymenten keresztül az időpontfoglaláskor kell kifizetni. Melyről a rendszer azonnal elektronikus számlát küld.

https://squash-sopron.salonic.hu

Időpontot lemondani nem lehet, viszont a befoglalt időpont előtt 6 órával még át lehet tenni egy későbbi dátumra a foglalást.

A felszabadult helyekre azonnal lecsapnak a játékosok, hiszen újra elérhetővé és foglalható válik a rendszerben. Barnának ez az egyik kedvenc funkciója a Salonicban, hiszen így maximális pályakihasználtságot tud generálni.

Ismétlődő időpontok V.I.P. játékosoknak

V.I.P. játékosoknak számítanak azok a vendégek, akik minden héten rendszeresen, fix időpontban játszanak. Ez általában az egyébként is legnépszerűbb órákban van, ezért számunkra lehetőség nyílik hetekre előre ismétlő időpontot foglalni. Bebiztosítva, hogy például minden szerdán 18:00-19:00 legyen pálya. Nekik nem kell egyesével kifizetni az alkalmakat, hanem a hónap végén, havi elszámolásban fizetnek. Foglalásaikat a Salonic rendszere kilistázza, így teljesen átlátható, ki, mikor, hányszor foglalt pályát az elmúlt hónapban.

https://www.squashsopron.hu/

Hatalmas változáson ment keresztül a klub

Mielőtt Barna automatizálta volna a fallabda termet, a foglalások kevésbé voltak áttekinthetőek. Telefonon lehetett időpontot kérni, módosítani illetve lemondani, amit egy füzetben vezettek, ennek köszönhetően átlátható adatbázisa sem volt a klubnak.

Jelenleg a recepció telefonszáma bemondja a Salonic foglalási felületének elérhetőségét. Az új vendégek online bejelentkeznek, a törzsvendégeket Barna beírja a digitális naptárba, így az összes időpont és adat egy helyen van, bármikor elérhető online formában.

Barna kedvenc Salonic funkciója az online időpontfoglalás és a bankkártyás fizetés mellett a digitális adatbázis. 2 hét alatt 90 új fő került a rendszerbe – mesélte az interjú során, aztán hozzátette: „Teljesen új perspektíva az életemben!

Próbáld ki Te is a Salonic online időpontfoglaló és ügyfélkezelő rendszerét! Automatizáld a folyamatokat és élvezd!

Regisztrálj most, használd 1 hónapig ingyen!

https://www.salonic.hu/idopontfoglalo-rendszer-30-napig-ingyen

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés