5+1 ok, hogy miért váltanak egyre többen más rendszerről Salonicra

Tartalomjegyzék

Mindenkinek szíve joga azt az online időpontfoglaló rendszert választani, ami a leginkább illik a vállalkozásához. Azonban sokan mennek végig azon a kálvárián, hogy a kedvező ár miatt vagy azért “mert mindenki ezt használja, akkor jó lesz nekem is” alapon választanak, és nem találják meg elsőre a számukra megfelelő rendszert.

Általában használat közben derül ki, hogy a felület bonyolult, nem átlátható a munkatársaknak, hiányoznak belőle fontos funkciók vagy nem kapnak a felhasználók megfelelő támogatást a rendszer telepítéséhez és használatához. Van olyan szolgáltató, ahol azonnal hűségidőt kell aláírni, mielőtt mindezekre fény derülne. Ebből adódóan sok pénz és idő megy kárba, amit megspórolhatsz magadnak, ha ingyenes próbaverziót igényelsz nálunk. A 30 napos tesztelés alatt – már a vendégek és a kollégák is használhatják – mindenre fény derül és csapatunk az első perctől kezdve fogja a kezed!

Összegyűjtöttük a leggyakoribb okokat, amiért partnereink minket választanak, még akkor is, ha már használnak más időpontfoglaló illetve vendégkezelő rendszert.

1, Minőség és megbízható szakértelem

2015 óta fejlesztett, teljes mértékben magyar termékünk 2018 óta van piacon és közel ezer elégedett felhasználóval működik. Havi több tízezer időpontfoglalást bonyolítunk le hibamentesen és támogatjuk a szolgáltatóiparban dolgozók munkáját, akik ezidáig közel 1 000 000 (egymillió) időpontot jegyeztek be a Salonicba. Fejlesztő csapatunk körültekintő, precíz munkát végez és folyamatosan követik az aktuális igényeket.

2, 100% támogatás

Minden partnerünknek dedikált kapcsolattartója van, aki az első lépésektől fogva támogatja a regisztrációt és az alapbeállítások létrejöttét. Igény esetén személyes oktatást tartunk, hogy a vezetőség és az összes munkatárs megfelelően tudja használni a rendszert.

Leendő ügyfeleink akkor is számíthatnak ránk, ha egy másik online programból költöznek át, hozzáértő csapatunk elvégzi a szükséges vendégadatok illetve a múlt és jövőbeli időpontok hiánytalan áthelyezését.

A Salonic használata közben felmerülő kérdésekre e-mailben, telefonon és Facebook messengeren egyaránt válaszolunk, emellett nyitottak vagyunk az egyéni kérések megvalósítására is.

3, Könnyen kezelhető és átlátható rendszer

A Salonic digitális naptára maximálisan testreszabható és minden eszközön (okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép) tökéletesen használható. Amellett, hogy egyénileg beállítható, színekkel és munkatárs profilfotókkal szeparált naptárképet biztosítunk, a rendszer további funkciói is nagyon egyszerűen kezelhetők. Néhány gombnyomással megtekinthető a napi bevétel, a kassza, a vendégadatok, és az üzlet kihasználtság. Online foglalási felületünk gyorsan összeköthető céges Facebook profillal és beágyazható weboldalba.

4, Úttörők vagyunk

Több éven át tanulmányoztunk külföldi időpontfoglaló rendszereket mielőtt elkészítettük a Salonicot és folyamatosan fejlesztjük a terméket ügyfeleink igényei alapján. Úttörők vagyunk, akik egy lépéssel mindig előrébb járnak az átlagos hazai kínálatnál.

  • Rendszerünk kassza funkciójával segítünk a számolásban fizettetéskor,
  • automatizáljuk a számlázást,
  • bankkártyás előlegfizetést teszünk lehetővé,
  • beépített marketing funkcióinkkal támogatjuk partnereinket.

5, Legyőzhetetlen ár-érték arány

Amikor online időpontfoglaló rendszert keresel, ne csak az árát nézd, hanem tanulmányozd át, mit kapsz érte cserébe! Sok esetben minimális plusz befektetéssel fényévekkel jobb programot kaphatsz! Miért írjuk ezt?! Mert nagyon hálás leszel érte, hogy elérhetőek vagyunk, segítünk amikor szükséged van ránk, automatizáljuk az időrabló adminisztrációt, számlázunk helyetted és értesítjük az ügyfeleidet az időpontjaikról. Ezenfelül szinte minden hónapban valami új fejlesztéssel állunk elő, ami megkönnyíti a munkádat és a rendszer használatát.

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy KATA-s vállalkozóknak és nagy cégeknek, üzleteknek, szalonoknak is elérhetőek legyenek megfelelő funkciókkal ellátott díjcsomagjaink.

5+1, Összetartó Salonic közösség és egyedi megoldások

Számunkra az a legfontosabb, hogy partnereink elégedettek legyenek, otthon érezzék magukat a Salonicban és a saját bőrükön tapasztalják, hogy innovatív szolgáltatást kapnak. Ezért létrehoztuk a Salonic család online közösséget, hogy összefogva, együtt haladjunk előre. Nem egyszer fordult már elő, hogy beépítettünk rendszerünkbe ügyfeleink által javasolt funkciókat. Ezek az újítások természetesen díjmentesen az összes partnerünk számára elérhetőek.

Röviden összefoglalva hazai cégként prémium terméket illetve szolgáltatást nyújtunk, magas színvonalon és elérhető áron!

Ha még nincs Salonic profilod, regisztrálj most és tesztelj minket 30 napig ingyen, ha pedig már régebben elindítottál egy próbaverziót, de nem fejezted be, írj nekünk és újraaktiváljuk a profilodat újabb 1 hónapra.

INGYEN KIPRÓBÁLOM

Akkor se félj, ha más rendszerből jössz át hozzánk, segítünk az adatok átköltöztetésében, hogy zökkenőmentes és észrevehetetlen legyen az átállás.

További információért hívj minket a +36 30 406 88 77-es telefonszámon, vagy foglalj hozzánk időpontot ingyenes konzultációra.

.

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés