2 évesek lettünk!

Tartalomjegyzék

Nálunk nagyon gyorsan szalad az idő, 5 éve fejlesztjük a Salonicot és idén februárban töltjük második aktív évünket a magyar piacon, a szépségipar szolgálatában! Nem véletlen, hogy gyorsan telnek az évek, szinte minden hónapban hozunk valami hasznos újdonságot és megvalósítjuk ügyfeleink igényeit.

Erőnk és sikerünk abban rejlik, hogy:

  • Imádjuk amit csinálunk és értünk is hozzá!
  • Közösségben gondolkodunk, ezért szoros együttműködésben dolgozunk felhasználóinkkal.
  • Profi csapatként nem ismerünk lehetetlent!

Az elmúlt év egyik emlékezetes pillanata volt, amikor nem egy, nem kettő álmatlan éjszaka után, elkészült a bankkártyás foglalási előleg kérés funkció. Ezt a frissítést minden ügyfelünk megkapta, még a legkisebb Salonic SMART csomaghoz is jár! Többen tesztelhetik már ezt az értékes funkciót, mely megvéd a “bejelentkezett de lemondás nélkül nem jött el a vendég” káresetektől.

Ahogy második évébe lépett a gyermek, szépen elkezdett gyarapodni, ami a mi esetünkben egy drasztikusan megnövekedett ügyfélszámot jelent. Egyre többen ismerik fel az online időpontfoglalás fontosságát. Immár ezer fölötti azoknak a szakembereknek a száma, akik használják a Salonic szalonmenedzsment rendszerét, és havonta több tízezer elégedett ügyfél foglal időpontot a platformunkon keresztül.

Nagy boldogság és szakmai elismerés volt számunkra, hogy 2019-es év végén megnyertük az Év Honlapja díjat, szolgáltatás kategóriában! Az ilyen és hasonló sikerek visznek minket előre és erősítenek minket céljaink elérésében!

A helyzet az, hogy az idei évünk sem lesz lazább. Három bejelenteni valónk is van, amit ezúttal teszünk először publikussá:

  • A Billingon keresztül elérhető lesz rendszerünkben az e-nyugta és számlázás funkció, melyet minden szolgáltatás befejezését követően pillanatok alatt, automatikusan elő tudtok állítani a Salonicban.
  • A szépségipar folyamatos támogatása mellet, nyitni fogunk több terület felé. Szeretnénk, hogy az elmúlt 5 év munkáját és tudását kamatoztatva, egyéb szolgáltatók is használhassák a Salonic komplex, mégis könnyen kezelhető online időpontfoglaló rendszertét.
  • A termék megérett rá, hogy kivigyük külföldre, ennek első lépéseit készítjük most elő, úgyhogy ne csodálkozzatok, ha a jövőben például Rómában jártok, és a Salonicon keresztül tudtok bejelentkezni fodrászhoz!  

Szülinapunk alkalmából hoztunk egy nyereményjátékot, mely minden olyan új előfizetőnkre vonatkozik, akik január 26. és február 25. között ingyenes Salonic próbaverziót hoznak létre, valamint teljesítik a játék többi feltételét.

Három nyereménnyel inspiráljuk a játékosokat: 1 db Salonic PRO (fődíj) és 2 db Salonic SMART 1 évre szóló előfizetés!

Ha már van Salonic előfizetésed, akkor nevezd be egy olyan kollégádat a játékba, akinek szeretnél örömöt okozni profi rendszerünkkel!

A játék szabályait a Facebook oldalunkon találjátok, 1 hónapotok van részt venni benne.

Készítettünk egy eseményt, hogy semmiképpen ne maradjatok le a szülinapi Facebook liveunkról, ahol további újdonságokat fogunk tudatni Veletek és közöljük nyerteseink listáját! Nyomjatok egy “OTT LESZEK” gombot, és kövessétek addig is a történéseket! https://www.facebook.com/events/595518831004497/

Mi már nagyon várjuk, hogy eljöjjön a február 26. egy szép szerdai nap lesz, a hét kellős közepén!

Ünnepeljünk együtt!

Éljen a Salonic család!

Hasonló cikkek

Értesülj első kézből!

Feliratkozás - bejegyzés